Antena Meniu Search
x

Video Românii se gândesc deja la vacanţa de iarnă. De ce reduceri pot beneficia cei care îşi rezervă concediul în avans

Fă-ţi iarna car şi vara... rezervă vacanţa de Crăciun şi Revelion. În Poiana Braşov sunt hoteluri unde gradul de ocupare ajunge deja la 90% pentru acea perioadă. Avantajul, spun clienţii, este că preţul e mai mic acum decât pe ultima sută de metri. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 22.08.2023, 20:43

Vezi și

Mai sunt 4 luni până la sărbătorile de iarnă, dar turiştii prevăzători ştiu deja unde unde fac revelionul. 

Gabriel Roșca, director hotel: În acest moment, hotelul este rezervat cu o proporţie de 90%, dar sunt clienţi care şi-au rezervat camera în aşteptarea preţului.

Cât costă un sejur de 4 nopţi pentru 2 persoane în Poiana Braşov

Hotelierii din Poiana Braşov spun că vor păstra tarifele neschimbate faţă de anul trecut. 

Pe acelaşi subiect

Bianca Socol, reprezentantă hotel: Tarifele sunt pentru Crăciun de 595 de euro loc în cameră dublă, iar pentru Revelion de la 995 euro loc în cameră dublă. 

Gabriel Roșca, director hotel: Preţul va fi undeva la 2.000 de euro, pentru două persoane, 4 nopţi de cazare, cu 8 mese incluse, cu demipensiune.

Preţ mai mic pentru cei care îşi rezervă concediul în avans

Unul dintre avantajele ocupării locului din timp este preţul mai mic pe care turiştii îl pot obţine. 

Claudiu Loghin, reporter Observator: Rezervarea timpurie a pachetelor turistice pentru Crăciun şi Revelion, înseamnă o economie consistentă în bugetul de vacanţă. Un hotel cu 4 stele din Poiana Braşov, spre exemplu, oferă o reducere de 15%, pentru plata integrală a acestor pachete până la sfârşitul lunii septembrie. 

Dragoş Verşanu, reprezentant agenţie de turism: Cei care doresc să rezerve, să facă rezervări din timp pentru că toate hotelurile oferă reduceri de early booking. În funcţie de unitatea de cazare sunt reduceri între 10 şi 25-30%. 

Cu ce îi aşteaptă hotelierii pe turiştii care vin în Poiana Braşov

Hotelierii au deja totul pregătit. 

Gabriel Roșca, director hotel: Avem cabaret, dansuri tradiţionale româneşti. Ne bucurăm de muzică live, de artişti. În fiecare zi vom avea spectacol, vom avea la dispoziţia clienţilor spa-ul, sauna uscată, sauna umedă, locuri de joacă pentru copii. 

Specialiştii spun că, în această perioadă a anului, cele mai multe rezervări pentru iarnă sunt la hoteluri. Abia în toamnă clienţii caută cabane sau vile în care să-şi petreacă sărbătorile cu pritenii.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri economice » Românii se gândesc deja la vacanţa de iarnă. De ce reduceri pot beneficia cei care îşi rezervă concediul în avans