Antena Meniu Search
x

Au început "Zilele gratuite" pe litoral. Cât costă acum o noapte de cazare la un hotel de 3 stele în Mamaia

Preţurile intră la apă pe litoral. De astăzi se dă startul programului "Zile gratuite", iar hotelierii vin cu pachete în care includ nopţi de cazare şi mese cadou. Cei care vor să vadă marea pe finalul verii vor plăti cu 20 la sută mai puţin.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 19.08.2023, 14:05

Vezi și

Preţurile scad cu 10 până la 20 de procente, anunţă managerii agențiilor de turism, pentru că vor să îi atragă în continuare pe turiști la malul mării. Concret, în Năvodari, pentru patru nopți de cazare primiți a cincea nopate gratis, iar în pachet intră și accesul la spa, la piscină, dar și la locurile de joacă pentru copii, ori la sălile de fitness.

În stațiunea Mamaia, un hotel de patru stele la un sejur de minimum trei nopți primiți o fișă cont de 150 de lei pe care o puteți folosi la restaurantul unității de cazare, aşadar şi o cină gratis. Dacă vă vorbeam despre prețuri, iată, , în funcție de serviciileîn Mamaia, tarifele sunt între 290 de lei la un hotel de trei stele până la 350 de lei la un hotel de patru stele. În Eforie Nord între 180 și 480 de lei costă o noapte de cazare pe care le oferă fiecare hotel în parte, iar în stațiunea Neptun-Olimp, 170 și 490 de lei, dar deja vorbim despre unități de cazare care oferă servicii all inclusive.

Sunt vești bune nu doar din partea managerilor agențiilor de turism, dar și din partea meteorologilor, pentru următoarele zile avem vreme excelență de plajă cu temperaturi de 30 grade celsius.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri economice » Au început "Zilele gratuite" pe litoral. Cât costă acum o noapte de cazare la un hotel de 3 stele în Mamaia