Antena Meniu Search
x

Ryanair introduce două noi curse aeriene pentru români

Compania aeriană low-cost Ryanair a anunţat, vineri, programul pentru sezonul de iarnă 2023, cu două noi destinaţii cu plecare de pe aeroportul Bucureşti, spre Paris Beauvais şi Tirana, informează un comunicat al operatorului aerian.

de Redactia Observator

la 20.10.2023, 17:28

avion Ryanair Aeroportul Otopeni
Ryanair introduce două noi curse aeriene pentru români - Shutterstock (arhivă)

Conform acestui program, Ryanair va opera zboruri din Bucureşti spre 27 de destinaţii, inclusiv cele noi spre Paris Beauvais şi Tirana. De asemenea, Ryanair va creşte frecvenţa zborurilor spre cele mai populare şase destinaţii, inclusiv Bristol, Catania, Madrid şi Malta.

Ryanair va opera 280 de zboruri spre și dinspre București

În total, în iarna lui 2023, Ryanair va opera 280 de zboruri pe săptămână spre şi dinspre Bucureşti, cu 16% mai multe decât în sezonul trecut.

"Ryanair va transporta peste 2,5 milioane de pasageri spre şi dinspre Bucureşti în acest an, sprijinind peste 1.900 de locuri de muncă locale, pe măsură ce continuăm să livrăm un trafic crescut, mai multe locuri de muncă şi tarife mai mici decât orice altă companie aeriană din Europa", a declarat Alicja Wojcik-Golebiowska, directorul pentru Europa Centrală şi de Est şi pentru ţările baltice al Ryanair.

Ryanair Holdings plc este cel mai mare grup de companii aeriene din Europa şi compania-mamă a Ryanair, Ryanair UK, Buzz, Lauda şi Malta Air.

Companiile din portofoliul Ryanair Holdings conectează peste 40 de ţări şi oferă cele mai mici tarife din Europa pentru transportul aerian de pasageri. Ryanair operează mai mult de 2.500 de zboruri zilnice de pe 230 de aeroporturi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri economice » Ryanair introduce două noi curse aeriene pentru români