Antena Meniu Search
x

Samsung Galaxy S9, dezvăluit "accidental" pe Internet. Cât va costa noul telefon Samsung

Imagini cu Samsung Galaxy S9 au apărut pe Internet, cu o săptămână înaintea lansării. Fotografiile cu noul flagship al celor de la Samsung ar fi fost "scăpate".

Imagini cu Samsung Galaxy S9 au apărut pe Internet, cu o săptămână înaintea lansării. Fotografiile cu noul flagship al celor de la Samsung ar fi fost scăpate "accidental".

Potrivit The Sun, imaginile cu Galaxy S9 au fost extrase de fani din aplicaţia "Unpacked 2018", creată de Samsung pentru lansarea noului telefon.

Samsung Galaxy S9 va fi lansat în 4 culori: negru, gri, albastru coral şi, în premieră, liliachiu, o nuanţă apropiată de culoarea anului 2018, Ultra Violet. Va fi lansat în duet cu o variantă mai mare, Galaxy S9 plus.

Samsung Galaxy S9 de culoarea liliachiu

Specificaţiile telefonului Samsung Galaxy S9

Zvonurile de pe piaţă spun că designul telefonului este similar predecesorului său, Samsung Galaxy S8, care a fost foarte popular în 2018. Senzorul pentru amprentă va fi însă repoziţionat pentru o experienţă mai bună şi, de asemenea, va avea un speaker stereo.

Galaxy S9 va avea un ecran cu o diagonală de 5.8 inci, cu rezoluţia 1440x2950, iar Galaxy S9 plus va avea un ecran Super AMOLED cu diagonala de 6.2 inci.

Îmbunătăţiri mai consistente ar fi în structura internă a telefonului, ar fi dat de înţeles cei de la Samsung.

Când este lansat Samsung Galaxy S9

Deja este confirmat, lansarea telefoanelor Samsung Galaxy S9 şi Samsung Galaxy S9 plus va fi pe 25 februarie. Noul flagship al companiei va fi prezentat la Mobile World Congres, MWC - târgul de tehnologie de la Barcelona, MWC.

Samsung Galaxy S9 de culoarea albastru coral

Precomenzile vor începe pe 1 martie, iar livrările vor lua startul 15 zile mai târziu, pe 16 martie.

Ce preţ va avea Samsung Galaxy S9

Preţul noului flagship al celor de la Samsung nu e cunoscut, deocamdată. Dacă ne bazăm însă pe bursa zvonurilor, Samsung Galaxy S9 va fi mai scump cu 100-110 Euro faţă de predecesorul Galaxy S8, iar preţurile ar putea ajunge astfel în 850 - 900 de Euro.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri economice » Samsung Galaxy S9, dezvăluit "accidental" pe Internet. Cât va costa noul telefon Samsung