Antena Meniu Search
x

Video Soluția disperată găsită de șoferi, după furtuna care a ciuruit parbrizele a sute de mașini: "Pagubă 5.000 de euro"

Îmbulzeală la service-urile auto. În urma furtunii extreme de joi seara, considerată de specialişti cea mai puternică din ultimii 50 de ani, sute de maşini din toată ţara au fost ciuruite de grindină sau sfărâmate de copaci şi acoperişuri smulse de vânt. Şoferii au făcut coadă la centrele de reparaţii. În lipsa unei asigurări CASCO, păgubiţii scot şi mii de euro din buzunar pentru reparaţii. 

de Redactia Observator

la 15.06.2024 , 21:12

Peste o sută de şoferi şi-au făcut programare în două zile la un service auto din Drobeta-Turnu Severin, ca să înlocuiască gemurile maşinilor distruse de gridina fără precedent. 

"Parcă a fost cineva cu mitraliera şi a împuşcat. Pagubă de vreo 5.000 euro mi-a făcut la două maşini", a mărturisit un șofer.

"Eram pe drum. M-a prins grindina între Severin şi Baloteşti. A fost teribil. Efectiv părea că dă cineva cu gloanţe de gheaţă. Acum sunt la coadă la parbrize", a povestit un șofer.

Vezi și

Service-urile auto abia fac față la numărul uriaș de solicitări, după furtuna din București

Pe acelaşi subiect

Din cauza cererii mari, şoferii cu maşini distruse ar putea aştepta săptămâni întregi până să fie schimbate parbrizele făcute ţăndări de grindină. 

"Chiar dacă încercăm să ajutăm fiecare client în parte cu treaba asta, nu depinde doar de noi. Sunt şi furnizorii care la rândul lor au la fel de multe cereri. Din 54 de comenzi ieri, astăzi au venit doar 4 geamuri", a explicat Luigi Brînduşescu, manager service auto.

După furtuna violentă de joi noaptea, pe internet au explodat căutările pentru prelate speciale antigrindină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei
Aveţi condiţii la locul de muncă pe timp de caniculă?
Observator » Stiri economice » Soluția disperată găsită de șoferi, după furtuna care a ciuruit parbrizele a sute de mașini: "Pagubă 5.000 de euro"