Antena Meniu Search
x

Staţiunile preferate de români pentru petrecerea de Revelion, datorită preţurilor mici. Poiana Braşov şi Valea Prahovei au fost detronate

Poiana Braşov şi Valea Prahovei nu mai sunt în topul preferinţelor turiştilor când vine vorba de petrecerea Revelionului. Dacă în alţi ani nu se mai găseau camere libere la mijlocul lunii decembrie, acum se mai pot face încă rezervări. În schimb, sunt pline hotelurile şi pensiunile din Bucovina, dar şi din staţiuni precum Băile Felix. 

de Redactia Observator

la 27.12.2023, 19:56

Vezi și

Vatra Dornei şi Băile Felix sunt două dintre destinaţiile vânate de turişti pentru vacanţa dintre ani. Aici, în majoritatea unităţilor de cazare, gradul de ocupare este aproape de 100%.

Pentru o cameră în Bucovina, bugetul alocat unui concediu de trei nopţi, pentru două persoane, porneşte de la 1.700 de lei, la o pensiune de trei stele. Cu doar o sută de lei în plus poate fi rezervată o dublă, dar la un hotel de patru stele.

În staţiunea din Bihor cu ape termale, recunoscute pentru efectele benefice asupra corpului, preţurile la cazare sunt şi mai mici. cifre 2 Un cuplu achită 600 de lei pentru cea mai ieftină cameră la pensiune. Suma ajunge la 1.400 de lei pentru aceeaşi rezervare la un hotel.

În staţiunile căutate pentru schi, cererea de Revelion a scăzut faţă de alţi ani. La fel şi preţurile.Cu toate acestea, sunt mai multe camere libere pentru închiriat.

Poiana Braşov rămâne cea mai scumpă. Trei nopţi la o pensiune de trei stele costă 2.000 de lei pentru un cuplu. La una de patru stele, tariful e cu 200 de lei mai mare. La hoteluri, acelaşi concediu costă 3.100 de lei pentru 2 persoane.

În Sinaia, oferta la pensiunile de lux e de 2.200 de lei, pe când la trei stele costă cu 1000 de lei mai puţin. La hotel, camerele variază între 1.600 şi 2.500 de lei pentru trei nopţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri economice » Staţiunile preferate de români pentru petrecerea de Revelion, datorită preţurilor mici. Poiana Braşov şi Valea Prahovei au fost detronate