Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 12 aprilie 2023. O angajată a Ministerului Apărării a lovit un biciclist, după ce s-a urcat băută la volan

Știrile zilei, 12 aprilie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 12.04.2023, 19:58

Vezi și

Știrile zilei, 12 aprilie 2023

1) O angajată a Ministerului Apărării a lovit un biciclist, după ce s-a urcat băută la volan. Poliţiştii au găsit-o pe tânără la câteva sute de metri distanţa de locul accidentului, în timp ce dormea în maşină.

2) Euroins a atacat în justiție decizia ASF prin care i-a fost retrasă licența. Compania vrea anularea deciziei şi propune ca portofoliul de clienţi din România să fie transferat societăţii-mamă, din Bulgaria.

3) Potrivit documentelor scurse de la Pentagon, Serbia ar fi trădat Rusia şi ar fi trimis arme în Ucraina. Autorităţile de la Belgrad neagă informaţiile şi spune că nu a avut niciodata astfel de planuri.

4) Decizie fără precedent într-un tribunal românesc. Magistraţii din Bacău au hotărât că primăria unei comune din judeţ trebuie să asfalteze o stradă, la cererea unui localnic.

5) Americanul din Cluj care și-a luat soția româncă ostatică şi a ameninţat că o va ucide a primit control judiciar. Bărbatul este obligat să meargă la psihoterapie de două ori pe lună şi nu are voie să se apropie de victima sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri economice » Știrile zilei, 12 aprilie 2023. O angajată a Ministerului Apărării a lovit un biciclist, după ce s-a urcat băută la volan