Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 9 mai 2023. La parada de Ziua Victoriei de la Moscova a defilat un singur tanc, iar show-ul aviatic a fost anulat

Știrile zilei, 9 mai 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 9 mai 2023

1) Doi magistraţi din Capitală sunt cercetaţi pentru fapte de corupţie. Procurorul general Alex Florenţa a anunţat că s-a pus în mişcare acţiunea de urmărire penală în cazul acestora.

2) La parada de Ziua Victoriei de la Moscova a defilat un singur tanc, iar show-ul aviatic a fost anulat. Putin a ţinut un discurs de 10 minute în care a susţinut că alte ţări au pornit un război împotriva Rusiei.

3) O fată de 15 ani din Vrancea a murit fulgerător, după ce a început să-i curgă sânge din nas. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla cum a fost posibilă tragedia.

4) Sârbii cer demisia Guvernului, după cele două masacre din ultima săptămână. Sute de mii de persoane s-au adunat în faţa Parlamentului pentru a protesta.

5) Donald Trump se pregăteşte de încă un proces, după cazul Stormy Daniels. O fostă jurnalistă îl acuză că a violat-o în 1996, într-un magazin din New York.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri economice » Știrile zilei, 9 mai 2023. La parada de Ziua Victoriei de la Moscova a defilat un singur tanc, iar show-ul aviatic a fost anulat