Antena Meniu Search
x

Video Cozile sunt sfinte pentru români. În prima zi lucrătoare din an s-au strâns la direcţiile de taxe şi impozite de la prima oră

La direcţiile de taxe şi impozite oamenii fac prezenţa mai ceva ca la catalog. În prima zi lucrătoare din an, oamenii stau deja la cozi în faţa instituţiilor încă de dimineaţă. Sunt cei care nu şi-au făcut până acum cont pe ghişeul.ro ca să poată plăti online. Doar că cel mai probabil îşi vor face. În sectorul 4 din Bucureşti au fost desfiinţate toate ghişeele.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 03.01.2022, 13:16

Vezi și

La sediul Direcţiei Generale de Taxe şi Impozite Locale din Şoseaua Virtuţii, sectorul 6, s-au format cozi luni dimineaţă. În general, oamenii aşteaptă să îşi plătească impozitele la casă, maşină, sau locurile de parcare pentru anul 2022. În medie, este vorba de un total de câteva sute de lei, dar vor cu toţii să plătească de acum, în prima zi în care se pot face astfel de plăţi. Asta şi pentru că beneficiază de o reducere de 10% la impozit dacă fac plăţile mai devreme, respectiv până la finalul lunii martie a acestul an. 

Taxe şi impozite 2022. Metode alternative de plată

Majoritatea primăriilor au deja opţiuni alternative de plată. În sectorul 4, de exemplu, plăţile se fac doar online sau la terminalele automate de plată, asistate de angajaţii Primăriei, care îi ajută pe cei care se descurcă mai greu cu aparatele. La fel se întâmplă şi în sectorul 6, unde, deşi ghişeele nu s-au închis, există astfel de terminale. Reprezentanţii primăriilor fac apel către oameni să folosească şi aceste metode alternative de plată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri economice » Cozile sunt sfinte pentru români. În prima zi lucrătoare din an s-au strâns la direcţiile de taxe şi impozite de la prima oră