Antena Meniu Search
x

Toate locurile de cazare din Maramureş, ocupate 100% de Anul Nou

Turiştii români şi străini care au ales să petreacă vacanţa de Anul Nou în judeţul Maramureş au optat să petreacă noaptea dintre ani la sate, în mediul rural. La fel de atractive au fost şi pensiunile sau motelurile de lângă pârtiile de schi de aici.

Turiştii români şi străini care au ales să petreacă vacanţa de Anul Nou în judeţul Maramureş au optat să petreacă noaptea dintre ani în pensiunile rurale. La fel de atractive au fost şi pensiunile sau motelurile de lângă pârtiile de schi de aici.

 Gradul de ocupare a locurilor de cazare pentru vacanţa de Anul Nou în judeţul Maramureş este 100%, spun reprezentanţii Asociaţiei Naţionale de Turism, Rural, Ecologic şi Cultural- ANTREC Maramureş.

Comparativ cu anul trecut, în acest an zăpada de pe pârtiile de schi depăşeşte 40 cm grosime, se poate schia în condiţii foarte bune.

Turiştii români au optat pentru pensiunile rurale care au posibilitatea să organizeze programe speciale de Revelion, plimbări cu sania trasă de cai sau o ieşire pentru o zi cu trenul Mocăniţa pe Valea Vaserului.

Pe acelaşi subiect

Străinii au ales să se cazeze pentru vacanţa de Anul Nou în pensiunile situate în case vechi, unele de 100-200 de ani, construite din lemn sau cărămidă.

În privinţa preţurilor pentru noaptea de Revelion şi mini-vacanţa de Anul Nou, acestea oscilează în funcţie de solicitările turiştilor, iar o zi de cazare poate costa între 80 şi 120 de lei, masa de Revelion între 150 şi 200 de lei, scrie Agerpres.

Preţurile sunt aproape în aceiaşi linie ca şi în anii trecuţi, fapt ce a generat un număr apreciabil de turişti care au decis să-şi petreacă sărbătoarea Anului Nou în Maramureş', a declarat Livia Sima, reprezentant ANTREC.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri economice » Toate locurile de cazare din Maramureş, ocupate 100% de Anul Nou