Antena Meniu Search
x

Video Trei sferturi dintre români vor alt job și salariu mai mare. Câți ”speră” doar la apreciere din partea angajatorului

Este clar că facturile ne cam sperie în 2023. Şi nu doar ele. Avem şi temeri profesionale dar şi. dorinţe. "Un job nou" şi "un salariu mai mare" sunt printre ele. 3 din 4 angajaţi vor să îşi schimbe serviciul în 2023. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 13.01.2023, 14:11

Vezi și

74% dintre romanii intervievati viseaza la un job nou in 2023. Jumătate dintre aceștia sunt îngrijorați că vor avea mai mult de muncă dacă angajatorul va recurge la reduceri de personal.

74% dintre romanii intervievati viseaza la un job nou in 2023

17% se tem că veniturile lor vor scădea, 9% că vor ajunge la burnout și tot atâția se tem că angajatorul va impune întoarcerea completă la birou.

Pentru a-și menține stilul de viață și în acest an, 75% dintre respondenți ar vrea un salariu mai mare. Pe de altă parte, la apreciere din partea angajatorului viseaza 26 de procente. 35% dintre cei care au răspuns la intrebări au recunoscut ca așteapta mai multe beneficii extrasalariale.

Ce înseamnă beneficii salariale?! Cei mai mulți isi doresc mai multe zile de concediu, urmeaza program flexibil, abonament la clinici medicale private sau pensie facultativă plătită de angajator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » Trei sferturi dintre români vor alt job și salariu mai mare. Câți ”speră” doar la apreciere din partea angajatorului