Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un restaurant emblematic din București, închis după 22 de ani. Cine a preluat spațiul din inima Capitalei

Restaurantul La Mama de la Ateneu s-a închis după 22 de ani. Spaţiul a fost preluat de grupul Fratelli, anunță Ziarul Financiar.

de Redactia Observator

la 03.10.2024 , 07:32

Un restaurant emblematic din București, închis după 22 de ani. Cine a preluat spațiul din inima Capitalei Un restaurant emblematic din București, închis după 22 de ani. Cine a preluat spațiul din inima Capitalei - Shutterstock

La Mama Ateneu, un restaurant emblematic pe scena Capitalei, s-a închis după 22 de ani. În locul lui vine grupul Fratelli cu un concept care va fi deschis în 2025, spun sursele ZF, citate de Mediafax. Spaţiul din inima Bucureştiului are o suprafaţă de circa 620 mp, aici fiind inclusă atât casa, cât şi terasa.

Restaurantul La Mama Ateneu, amplasat, după cum îi zice şi numele, în zona Ateneului din Bucureşti, s-a închis după ce a expirat contractul de chirie şi nu a mai fost prelungit.

Zona a devenit una extrem de populară

Articolul continuă după reclamă

Zona aceasta a Capitalei a devenit una extrem de populară în rândul operatorilor HoReCa, iar asta deja de circa un deceniu. Popularitatea a fost „extinsă“ mai recent şi în zona apropiată Pieţei Amzei. Mai mult, şi Calea Victoriei a devenit o destinaţie de primă mână în rândul operatorilor din ospitalitate, fie că e vorba de proprietari de baruri, cafenele, bistrouri, cofetării ori restaurante.

În acest context, grupul Fratelli, care are în portofoliu, dincolo de localurile cu acelaşi nume, şi o serie de restaurante şi bistrouri precum Biutiful şi Fratellini, va veni în zonă, unde nu are încă o amprentă gastronomică.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Ştiri economice » Un restaurant emblematic din București, închis după 22 de ani. Cine a preluat spațiul din inima Capitalei