Vezi ce mănânci: restaurantele românești încep să gătească în fața clienților
Conceptul "vezi ce mănânci" devine tot mai popular şi la noi. Bucătarii pregătesc totul în faţa clientului.
Conceptul "vezi ce mănânci" devine tot mai popular şi la noi. Bucătarii pregătesc totul în faţa clientului. Indiferent de specific, multe restaurante au împrumutat ideea extrem de apreciată în Europa. Iar clienţii sunt încântaţi să asiste la spectacolul culinar.
Vezi, alegi, miroşi, priveşti cum se prepară şi apoi. mănânci. Într-un restaurant unde peştele sălbatic şi fructele de mare sunt vedetele. Crude sau preparate, se gătesc în faţa clienţilor. Un peşte bun şi o garnitură costă aproape o sută de lei, pentru o persoană.
Este unul dintre primele localuri din Bucureşti în care s-a mizat pe. "gătitul la vedere".
Într-un alt local cu specific japonez, chef Roberto ştie cum să facă spectacol din gătit. Pregăteşte raţă cu ghimbir şi orez. Tot sub privirile clienţilor.
"Să vezi tot ce mănânci" este un concept care a ajuns mai greu în România. În Occident, a devenit o industrie.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰