Antena Meniu Search
x

Video Vouchere de 50 de lei de la firmele de curierat. În ce condiţii sunt acordate

Sigur, putem evita tentaţiile din magazine cu ajutorul comenzilor online. Sau măcar aveţi mare grijă. Este aglomeraţie mare şi în magazinele virtuale, şi mai ales la livrări. Dacă aţi auzit sloganul "cumperi azi, îţi livrăm mâine" să ştiţi că el depinde foarte mult de care azi şi care mâine. Pe scurt, riscăm să ne trezim fără colete sub brad şi nici chiar Moş Crăciun nu va mai putea rezolva problema din scurt. Iar eventualele despăgubiri nu ştiu dacă ne încălzesc cu ceva.

Alin Stan
de Alin Stan

la 15.12.2023, 13:51

Vezi și

Perioada sărbătorilor de iarnă este destul de aglomerată, mai ales atunci când vorbim de cadouri, firmele de curierat abia mai pot face faţă solicitărilor, iar unele comenzi ajung la clienţi cu unele întârzieri destul de mari sau sunt chiar anulate. 

Vouchere de 50 de lei de la firmele de curierat. În ce condiţii sunt acordate

În acest caz, oamenii primesc anumite vouchere în valoare de 50 de lei, iar sumele le sunt rambursate. Totodată, există colete care nu au fost livrate nici până în prezent, vorbim despre comenzile care au fost făcute în perioada de Black Friday.

Easy boxurile sunt şi ele ocupate la capacitate maximă în această perioadă, iar firmele de curierat fac apel la clienţi să meargă să îşi ridice la timp coletul din easy box pentru a face loc altor pachete ce urmează să fie livrate oamenilor din toată ţara. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri economice » Vouchere de 50 de lei de la firmele de curierat. În ce condiţii sunt acordate