Antena Meniu Search
x

Video Wizz Air închide baza de operaţiuni de la Suceava. Singurele destinaţii pe care le va mai efectua compania din octombrie

La mai puţin de un an de la deschidere, Wizz Air închide baza de operaţiuni de la aeroportul din Suceava.

de Redactia Observator

la 07.09.2023, 20:40

Vezi și

De la finalul lunii octombrie, compania low-cost va menţine zboruri doar pe cinci dintre rutele actuale din acest oraş către Marea Britanie, Italia şi Germania. Celelalte curse vor fi mutate la baza din Iaşi.

Conducerea Consiliului Judeţean Suceava susţine că este surprinsă de anunţul companiei Wizz Air de a închide baza de operare de la Suceava, şefii CJ precizând că vor iniţia demersuri pentru a relua zborurile către destinaţiile ce vor fi relocate începând cu sfârşitul lunii octombrie.

Zborurile spre Larnaca, Eindhoven, Bruxelles Charleroi, Paris Beauvais şi Bologna vor continua să fie deservite, dar de la baza din Iaşi, care va creşte odată cu adăugarea unei a cincea aeronave în această iarnă. În plus, Wizz Air va anunţa în următoarele săptămâni şi noi servicii pentru reţeaua din România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri economice » Wizz Air închide baza de operaţiuni de la Suceava. Singurele destinaţii pe care le va mai efectua compania din octombrie