Antena Meniu Search
x

Admiterea la Drept și Medicină sunt organizate în stilul clasic, în ciuda coronavirusului

Începe admiterea la facultate, pe bune, de data asta. Două universităţi din România au hotărât să nu renunţe la examenele scrise, în amfiteatre, aşa că, mâine, Facultatea de Drept din Bucureşti îi aşteaptă în sală pe viitorii studenţi.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 21.07.2020, 23:11

Vezi și
  • Peste 1.200 de candidați speră să prindă un loc la Facultatea de Drept a Universității București.

De multe aprobări au avut nevoie cei de la Universitatea de Drept ca să poată aduna 1200 de candidați mâine la sediul facultății. Și nu doar la sediul facultății, pentru că admiterea la Facultatea de Drept se desfășoară în trei clădiri mari din Capitală: Palatul Universității de Drept, Palatul Universității din București și Facultatea de Medicină din București. 

În total vorbim despre 56 de săli de clasă, peste 300 de persoane implicate în organizare, mulți voluntari și multe reguli de respectat. 

Candidații sunt supuși unui triaj epidemiologic, trebuie să completeze o declarație pe propria răspundere privind starea de sănătate și să treacă de termoscanare. Mai apoi, ajung direct în sală, la locul potrivit.

Aici va fi un rând liber între candidați și alte două locuri libere între ei.

Vom vedea dacă vor reuși să treacă și examenul, unul destul de dificil, după cum ne spunea și decanul Universității astăzi. Noi le urăm succes elevilor mâine și le ținem pumnii și celor care dau admiterea la Medicină în același sistem, duminică! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Educatie » Admiterea la Drept și Medicină sunt organizate în stilul clasic, în ciuda coronavirusului