Antena Meniu Search
x

Admitere USAMV Bucureşti. Câte locuri sunt disponibile la Facultatea de Medicină Veterinară

Admitere USAMV Bucureşti. Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară se pregăteşte pentru a-şi primi noii studenţi. În luna iulie au loc admiterile atât pentru programul de studii de licenţă, cât şi pentru programele de master şi doctorat, a anunţat un comunicat al universităţii.

de Redactia Observator

la 04.07.2022, 16:54

Câte locuri sunt disponibile la Facultatea de Medicină Veterinară Bucureşti - Shutterstock

Admiterea la studii(USAMV) Bucureşti îşi deschide porţile în perioada 4 - 22 iulie pentru admiterea la studii de licenţă şi în perioada 1 - 18 iulie 2022 pentru programele de master, a anunţat un comunicat al universităţii.

Câte locuri sunt disponibile la USAMV

Peste 5.400 de locuri, din care 2.280 de locuri la buget şi 3.140 de locuri la taxă, sunt disponibile pentru viitorii studenţi la cele şapte facultăţi, pentru studii universitare de licenţă şi master.

USAMV are disponibile Facultatea de Agricultură, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Inginerie şi Gestiunea Producţiilor Animaliere, Facultatea de Medicină Veterinară, Facultatea de Îmbunătăţiri Funciare şi Ingineria Mediului, Facultatea de Biotehnologii şi Facultatea de Management şi Dezvoltare Rurală, potrivit agerpres.ro.Sunt disponibile două campusuri de top, respectiv 4.000 de locuri de cazare.

Pe acelaşi subiect

Care este perioada de înscriere la USAMV 

Cei care încă nu sunt hotărâţi pot programa o vizită în campus, precum şi o discuţie cu unul dintre consilierii Centrului de Consiliere şi Orientare în Carieră pe site-ul USAMV.

Perioada de înscriere este 4-22 iulie pentru programele de studii organizate de Facultatea de Agricultură, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Ingineria şi Gestiunea Producţiilor Animaliere, Facultatea de Îmbunătăţiri Funciare şi Ingineria Mediului, Facultatea de Biotehnologii, Facultatea de Management şi Dezvoltare Rurală. De asemenea, perioada de înscriere este 1-19 iulie pentru programul de studii Medicină Veterinară - Facultatea de Medicină Veterinară.

Care sunt criteriile de admitere la USAMV

Criteriile de admitere pentru programele de la Facultatea de Agricultură, Horticultură, Ingineria şi Gestiunea Producţiilor Animaliere, Îmbunătăţiri Funciare şi Ingineria Mediului, Biotehnologii, Management şi Dezvoltare Rurală sunt: 70% media de la bacalaureat şi 30% nota/media aritmetică la alegerea candidatului la una din probele de la bacalaureat: limba română/ limba maternă; matematică; chimie; biologie; geografie.

Pentru programul de studii de la Facultatea de Medicină Veterinară, criteriile de admitere sunt: 50% nota obţinută la proba scrisă, susţinută online şi 50% media de la bacalaureat.

Pentru admiterea la studii universitare de master, perioada de înscriere este 1- 18 iulie - pentru toate programele de studii organizate în cele şapte facultăţi din cadrul USAMV Bucureşti, iar criteriile de admitere sunt: 10% notă obţinută la proba scrisă (eseu)/online şi 90% media anilor de studii de licenţă.

Pentru admiterea la studii universitare de doctorat, perioada de înscriere este 12-16 septembrie, iar criteriile de admitere sunt: examen competenţe lingvistice şi examen oral.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Educatie » Admitere USAMV Bucureşti. Câte locuri sunt disponibile la Facultatea de Medicină Veterinară