Antena Meniu Search
x

Video Concursul "Aristotel", surprize pentru câştigători. Școala Generală nr. 79, din Capitală, a obţinut marele premiu

Au fost desemnați câștigătorii Concursului Național Interdisciplinar "ARISTOTEL", ediția 2021. 680 de elevi din 91 de școli au reușit să obțină punctajul maxim la proba de cultură generală și 104 la proba de creativitate. Școala Generală nr. 79, din Capitală, a câștigat marele premiu al competiției - un display interactiv de ultimă generație, oferit de MGT Educațional, partener al acestui concurs.

de Redactia Observator

la 17.07.2021, 08:49

Vezi și

Concursul Național Interdisciplinar "ARISTOTEL" a avut loc online în perioada 5 mai – 15 iunie 2021 și s-a desfășurat pe platforma educațională Școala FDVDR.

Din cele peste 900 de școli înscrise în concurs, Școala Generală nr. 79 din Capitală a reușit să treacă cu brio de cel mai important concurs național, Aristotel, având cei mai mulți elevi care au obținut punctajul maxim. Elevii au învățat, au fost atenți, creativi și dornici de performanță.

Cadrele didactice au primit cu bucurie și recunoștință vestea câștigării marelui premiu.

Elevii și-au testat cunoștințele de cultură generală

Pe acelaşi subiect

Prin participarea la acest concurs organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, elevii și-au testat cunoștințele de cultură generală, capacitatea de a rezolva probleme de logică și matematică, cu grad ridicat de dificultate, nivelul de cunoștințe dobândite și, în același timp, memoria și creativitatea.

Luminița Preda director Școala Gimnazială, nr. 79 București: "Aveam nevoie de asemenea concursuri, acestea ne aduc un feedback, în privința pregătirii elevilor noștri".

Palcău Florentina Magdalena, profesor învățământ primar, Școala Gimnazială nr. 79 București: "Formăm o echipă unită, suntem toți pentru același scop... la dezvoltarea socio-emotionala".

Elevii care au obținut cele mai bune rezultate vor primi, pe lângă diplome, cursuri de dezvoltare socio-emoțională, cărți și materiale educaționale în format digital sau tipărit, dar și alte premii speciale, oferite de partenerii acestui concurs: Editura Litera, Centrul de Carte Străină Fischer International, MGT Educațional și Walnut Wisdom.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Educatie » Concursul "Aristotel", surprize pentru câştigători. Școala Generală nr. 79, din Capitală, a obţinut marele premiu