Antena Meniu Search
x

Video Educaţie prin joacă, în Grădina Valorilor Româneşti. Copiii au învăţat şi s-au distrat

Vacanţa este un prilej de bucurie şi de activităţi de recreere pentru cei mici. Zeci de copii vin în Grădina Valorilor Româneşti din sectorul 4, pentru a învăţa şi pentru a se distra. Evenimentul face parte din programul educaţional de vacanţă, Şcoala de Vară FDVDR. Este un program gratuit, dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 16 ani. 

de Redactia Observator

la 19.07.2021, 08:34

Vezi și

Însoțiți de părinți și bunici, cei mici au avut parte de o altfel de zi, cu dans, lecții de comunicare, baloane modelate și multe premii. Prin participarea la acest program, copiii au avut șansa să descopere că îşi pot petrece vacanța de vară într-un mod creativ şi distractiv.

Adina Iacob, consultant artistic: "Îmi propun să înveţe tot ce înseamnă comunicare. Cum să se cunoacă pe ei înşişi, cum să interacţioneze cu alţi copii, cum să îşi facă prieteni noi. Toate acestea îmi doresc să înveţe prin joacă".

Copiii au avut parte și de un program de pictură pe față. Cele mai iubite animale au fost imortalizate pe chipurile celor mici.

Organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Opera Comică pentru Copii, programul cultural-educativ "Școala de vară FDVDR" cuprinde spectacole, concursuri și activități recreative și distractive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Educatie » Educaţie prin joacă, în Grădina Valorilor Româneşti. Copiii au învăţat şi s-au distrat