Antena Meniu Search
x

Video Elevii claselor a II-a au susţinut Evaluarea Naţională 2024. Ministerul Educaţiei a anunţat cum vor fi colectate şi comunicate rezultatele 

Elevii claselor a doua au susţinut Evaluarea Naţională la Limba Română, proba scrisă. Două subiecte au primit copiii, iar notele vor fi comunicate părinţilor, adică nu vor fi afişate ori trecute în catalog. Ministerul Educaţiei a anunţat că anul acesta, rezultatele vor fi colectate cu ajutorul unei noi aplicaţii digitale. 

de Redactia Observator

la 13.05.2024 , 17:57

Elevii claselor a doua au intrat cu emoţii la examen, dar au ieşit uşuraţi. Mulţi spun că evaluarea nu a fost atât de dificilă cum se aşteptau. 

La primul subiect, elevii au avut de scris o felicitare pentru aniversarea unei colege, sau a unui coleg. Iar pentru al doilea subiect, cei mici şi-au imaginat că participă la o competiţie sportivă şi au avut de răspuns la 6 întrebări. 

Ministerul Educaţiei a anunţat că rezultatele vor fi colectate cu ajutorul unei noi aplicaţii

Vezi și

Daniela Voinea, director şcoală: Rezultatele nu vor fi ca o notă, ca un punctaj, ci sub forma unor observaţii, în funcţie de răspunsurile pe care ei le-au dat la proba de limba română.

Pe acelaşi subiect

Rezultatele nu vor fi afişate sau trecute în catalog, ci le vor fi comunicate părinţilor. 

Elena Gavrilo, învățătoare: Prin probele aplicate astăzi, vom primi şi un feedback atât noi, cât şi părinţii, în aşa fel încât să ştim ce măsuri vom lua în etapa următoare.

Mâine va avea loc proba de citire a limbii române pentru elevii din clasa a doua. În total, peste 500.000 de elevi, inclusiv cei de clasa a patra şi a şasea vor susţine examene la limba română, matematică şi ştiinţe ale naturii şi la limba maternă, pentru cei care aparţin minorităţilor naţionale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Educatie » Elevii claselor a II-a au susţinut Evaluarea Naţională 2024. Ministerul Educaţiei a anunţat cum vor fi colectate şi comunicate rezultatele