Antena Meniu Search
x

Video "Împreună pentru educație". Se caută mentori pentru viitorii voluntari

România ocupă locul 3 în Uniunea Europeană, la numărul de tineri implicați în proiecte de voluntariat. 
Și Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României susține și promovează voluntariatul. Prin programul "Împreună pentru educație", voluntarii cu experienţă îi învaţă pe tineri cum să acţioneze şi cum să îşi dezvolte calităţile. 

de Redactia Observator

la 19.02.2022, 10:04

Vezi și

În cadrul programului "Împreună pentru educație" se caută voluntari dornici să își împartă expertiza și pasiunile din diferite domenii cu copiii și tinerii din școlile din România, în cadrul unor ateliere şi discuții informale, care se vor desfășura online.

Florentina Negrescu, psiholog: Mentorii voluntari care se vor înscrie în program vor avea libertate deplină în modul în care îşi vor livra conţinutul către beneficiari.

Olimpici la matematică, pasionați de cifre și voluntariat

Beatrice si Vlad sunt olimpici la matematică, pasionați de cifre și voluntariat. Timp de un an au fost profesori pentru cei mici, în cadrul cursurilor organizate de la Școala Fundației Dan Voiculescu.

Pe acelaşi subiect

Beatrice: Să fii profesor este şi mai greu, dar şi mai frumos decât mă aşteptam. Copiii au fost foarte atenţi şi şi-au anunţat intenţia de a răspunde chiar şi înainte de a afla enunţul problemei.

Vlad: Am încercat să îi învăţ toate lucrurile pe care eu le-am acumulat de-a lungul anilor, fiind olimpic la matematică şi m-a bucurat faptul că au fost atât de mulţi elevi interesaţi.

Voluntarii care se vor înscrie în acest program vor fi implicați în organizarea și implementarea de programe, proiecte și evenimente educaționale și vor beneficia de contracte care să ateste activitatea desfășurată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Educatie » "Împreună pentru educație". Se caută mentori pentru viitorii voluntari