Antena Meniu Search
x

Curs valutar

ISMB organizează concurs pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar

Inspectoratul Şcolar la Municipiului Bucureşti anunţă organizarea Concursului pentru ocuparea funcţiilor vacante de director şi de director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat din Municipiul Bucureşti - sesiunea ianuarie-aprilie 2022.

de Redactia Observator

la 18.01.2022 , 16:58

Concursul pentru ocuparea acestor posturi vacante se organizează în baza Metodologiei privind organizarea şi desfăşurarea concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitare de stat, aprobată prin OME nr. 4597/2021, cu modificările şi completările ulterioare.

Calendarul şi Bibliografia concursului sunt prevăzute în Anexele 5, respectiv 8, din Metodologia menţionată.

Lista posturilor vacante din unităţile de învăţământ din Municipiul Bucureşti este publicată pe site-ul www.ismb.edu.ro, secţiunea Concurs directori - sesiunea ianuarie-aprilie 2022.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Educaţie » ISMB organizează concurs pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar