Antena Meniu Search
x

Video Prima zi de şcoală, trăită cu emoţii de elevi şi părinţi. Unui copil i s-a făcut rău la festivitatea la care participa şi Klaus Iohannis

Cu aproape trei milioane de elevi în bănci, festivităţi cu măştile pe faţă, cu reguli noi şi multă nesiguranţă, astăzi a început şcoala. Fizic, cum spuneam, dar asta se poate schimba în orice moment. La o rată de îmbolnăvire de şase la mie, elevii revin în sistem online. De altfel şapte mii de elevi din mai multe localităţi din ţară sunt deja în această situaţie. Există totuşi şi părţi bune pe care nu vrem să le trecem cu vederea. Anul acesta, părinţii s-au putut bucura împreună cu copiii de emoţia primei zile de şcoală şi au putut lua parte la festivităţi. 

de Redactia Observator

la 13.09.2021, 16:47

Vezi și

Prima zi de şcoală a venit cu multe emoţii pentru copii şi părinţi. După un an de pandemie, în care şcoala s-a făcut mai mult online, astăzi elevii au intrat plini de fericire în sălile de clasă. 

Reporter: Iti placea mai mult in online sau la scoala aici in banca?

Copil: La scoala, in banca.

Reporter: De ce?

Pe acelaşi subiect

Copil: Ca in online ce mai faci, asa te mai vezi cu copiii. 

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei: Trebuie să dovedim responsabilitate şi determinare pentru a asigura în şcoli protecţie sanitară, care să ne permită să ţinem şcolile deschise o perioadă cât mai lungă. 

Incidente în prima zi de şcoală

Prima zi de şcoală nu a fost lipsită de incidente. Un elev care participa la festivitate a căzut după ce i s-a făcut rău, cel mai probabil din cauza emoţiilor. Din fericire, şi-a revenit repede.

La festivitatea unde s-a întâmplat incidentul era prezent şi preşedintele Klaus Iohannis

Klaus Iohannis - preşedintele României: Văd că cei care au avut un pic de emoţii şi-au revenit. Sper să vă reveniţi de tot, pentru că vă aşteaptă un an şcolar important. Vă doresc mult scuces! 

Mulţumim!

Redeschiderea şcolilor s-a simţit şi în trafic. Părinţii care şi-au dus copiii la şcoală şi cei care au plecat la muncă de dimineaţă au avut de îndurat haosul de pe şosele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Educatie » Prima zi de şcoală, trăită cu emoţii de elevi şi părinţi. Unui copil i s-a făcut rău la festivitatea la care participa şi Klaus Iohannis