Antena Meniu Search
x

Video Primul examen online Aristotel, cea mai importantă competiție de cultură generală și logică. Fundaţia Dan Voiculescu premiază elevii creativi

Concursul Aristotel adună, an de an, o mulţime de copii dornici să îşi descopere calitățile, să îşi testeze cunoştinţele de cultură generală şi să testeze emoţiile unui examen, pentru a învăţa să şi le dozeze.

de Redactia Observator

la 18.05.2021, 09:56

Vezi și

În tot acest proces, cei care le sunt alături şi îi sprijină sunt profesorii. 15 prichindei din clasa a două au avut parte de primul examen online.

Ilinca, elevă: Foarte frumos! Erau și niște exerciții un pic complicate.

Reporter: Ce a trebuit să faci?

Ilinca, elevă: A trebuit să stau, să mă gândesc și să găsesc răspunsul

Vîlcu Daniela profesor Liceul Teoretic Bilingv "Miguel de Cervantes": Ne bucurăm, suntem onorați să fim primii care au început această experiență şi de cultură generală

La cei 9 ani ai săi, Tudor își dorește să participe la cât mai multe concursuri, să își verifice cunoștințele de cultură generală, să își testeze creativitatea.

Tudor, elev: Am vrut să particip pentru că este foarte frumos să facem ceva de genul acesta și în acestă perioada de pandemie și să învățăm multe lucruri. Acest concurs a fost foarte frumos, să sperăm că vom mai participa și în alte momente. 

Prin acest proiect, Fundaţia Dan Voiculescu vrea să descopere şi să premieze elevii creativi, care au o inteligenţă logică dezvoltată, dar şi să ajute la dezvoltarea socio-emoțională a copiilor cu vârste fragede.

Vîlcu Daniela profesor Liceul Teoretic Bilingv "Miguel de Cervantes": Educația înseamnă un complex de foarte mulți factori... 

Rareș, elev: Am ales să particip la acest concurs pentru că am vrut să învăț, să îmi dezvolt vocabularul. 

Peste 1000 de școli din România, Republica Moldova și chiar o școală românească din Grecia s-au înscris în cea mai importantă competiție de cultură generală și logică, Aristotel. O competiție dedicată celor care își doresc să devină cei mai buni, celor care își doresc să își descopere adevăratul potențial.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Educatie » Primul examen online Aristotel, cea mai importantă competiție de cultură generală și logică. Fundaţia Dan Voiculescu premiază elevii creativi