Antena Meniu Search
x

Video Profesorii se pregătesc "să închidă" şcolile cu patru săptămâni mai devreme. Azi e programată greva de avertisment

Profesorii se pregătesc să închidă şcolile peste câteva zile, cu patru săptămâni mai devreme de finalul anului şcolar. Vestea s-a transformat în coşmarul părinţilor, mai ales că liderii de sindicat au făcut un apel către aceştia să-şi ţină copiii acasă începând cu data de 22 mai. Înainte de greva generală, astăzi, va fi una de avertisment.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 17.05.2023, 09:17

Vezi și

Astăzi, 17 mai, în intervalul orar 11:00 - 13:00 va avea loc greva de avertisment. Practic, profesorii vor intra la cursuri, dar nu vor susţine activitatea didactică şi doar îi vor supraveghea pe elevi. Coşmarul părinţilor va începe luni, 22 mai, atunci când şcolile vor rămâne închise, iar părinţii vor trebui să găsească o soluţie şi să stabilească cu cine îşi lasă copiii în acea zi.

Nu se ştie deocamdată cât va dura greva generală, dar acest protest reprezintă un pericol mare pentru elevii care susţin examenele naţionale în acest an. Sindicaliştii cer salarii mai mari atât pentru profesorii, cât şi pentru şi personalul non-didactic şi auxiliar din şcoli.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Educatie » Profesorii se pregătesc "să închidă" şcolile cu patru săptămâni mai devreme. Azi e programată greva de avertisment