Antena Meniu Search
x

Video Program de perfecționare a profesorilor, la webminarul WEB-DIDACTICA

Trecerea de la învăţământul clasic, la cel online a scos la iveală nevoia de adaptare a metodelor de predare. Un program de perfecţionare dedicat cadrelor didactice este seria de webinare WEB-DIDACTICA, organizate de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

de Redactia Observator

la 10.06.2021, 11:06

Vezi și
  • Dascălii se pot înscrie gratuit la aceste cursuri în perioada 14-18 iunie

Specialiștii WEB-DIDACTICA le vor prezenta profesorilor, timp de trei zile, metode moderne și interactive de predare, care utilizează aplicații și dispozitive digitale inovatoare.

Guido Moeller, manager WACOM: Dacă eşti profesor şi trebuie să treci de la predarea actuală la cea online, trebuie să înveţi multe lucruri noi. Cum să lucrezi cu echipamentul, ce înseamnă digitalizarea, nu mai poţi folosi abilităţile de predare clasică, în lumea digitală.

Cadrele didactice vor învăța să folosească o serie de aplicații, platforme educaționale și instrumente pentru predarea online și mixtă, precum tabletele și monitoarele interactive.

Dănuț Eremenco, CEO MGT Educațional: Încercăm să subliniem aspectul competențelor digitale și anume integrarea unor mijloace digitale, mijloace interactive de predare, care să fie optime pentru nivelul de pregătire al cadrelor didactice.

Ultimul webinar al ediției a IV-a WEB-DIDACTICA este dedicat platformelor educaționale 3D

 Specialiștii susțin că acestea vor stârni interesul elevilor și vor ușura înțelegerea noțiunilor predate.

Adrian Mehedinți, profesor: Pe lângă 3D-uri sunt alte imagini, filmuleţe cu experimente, într-un număr de peste zece mii de elemente de conţinut.

Participarea la aceste webinare este gratuită, iar cadrele didactice înscrise în program vor primi un certificat de participare. Partenerii acestei ediții WEB-DIDACTICA sunt: Academia de Inovare și Schimbare prin Educație Fischer English HUB, Greco România, MGT Educațional și WACOM.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Educatie » Program de perfecționare a profesorilor, la webminarul WEB-DIDACTICA