Antena Meniu Search
x

Subiecte Bacalaureat 2020 Matematică. Ce subiecte au avut de rezolvat absolvenții de clasa a XII-a la Matematică

Subiecte Bacalaureat 2020 Matematică. Miercuri, 24 iunie, absolvenții de clasa a XII-a susțin a doua probă a examenului de Bacalaureat, cea obligatorie pentru profilul studiat în anii de liceu: matematică sau istorie, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 24.06.2020, 13:31

  • Absolvenții de clasa a XII-a susțin, miercuri, proba obligatorie pentru profilul studiat în anii de liceu.
  • Ca în fiecare an, subiectele BAC 2020, proba de Matematică sunt diferite în funcţie de filiera, profilul și specializarea elevilor.

Ca în fiecare an, subiectele BAC 2020, proba de Matematică sunt diferite în funcţie de filiera, profilul și specializarea elevilor.

Vezi aici și subiectele la proba de Istorie de la Bacalaureat 2020

Subiecte la matematică BAC 2020, profilul matematică-informatică:

Subiecte Matematica la Bacalaureat 2020 - profil informatica
Subiecte Matematica la Bacalaureat 2020 - profil informatica 2

Subiecte la matematică BAC 2020, profilul pedagogic:

Subiecte la matematică BAC 2020, profilul științele naturii:

Subiecte Bacalaureat 2020 Matematică profilul stiintele naturii

Subiecte la matematică BAC 2020, profilul tehnologic/servicii:

Subiecte Matematica la Bacalaureat 2020 - profil tehnologic

Elevii vor avea de rezolvat trei mari subiecte, timpul de lucru fiind de trei ore. Toate subiectele sunt obligatorii și se acordă 10 puncte din oficiu.

Rezultatele obținute de elevi la examenul de Bacalaureat 2020 vor fi afișate pe 30 iunie.

Pe tot parcursul examenului, elevii vor purta mască de protecție.

Pentru susținerea probelor scrise s-au înscris aproximativ 155.500 candidați, dintre care aproximativ 123.800 candidați din promoția curentă, respectiv 31.800 candidați din promoțiile anterioare.

În conformitate cu prevederile art.5 și ale art.6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD), precum și cu solicitarea Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, afișarea rezultatelor se va face cu anonimizarea numelui și a prenumelui candidatului.

Contestațiile pot fi depuse în aceeași zi, în intervalul orar 16:00 – 20:00, respectiv 1 iulie, în intervalul orar 8:00 – 12:00. Acestea pot fi depuse/transmise și prin mijloace electronice. În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 5 iulie.

Probele încep la ora 9:00, accesul elevilor în săli fiind permis până la ora 8:30.

CALENDAR BACALAUREAT 2020:

3-10 iunie: înscrierea candidaților

11-17 iunie: echivalarea și recunoașterea competențelor lingvistice și digitale

22 iunie: Limba și literatura română – proba E.a) proba scrisă

23 iunie: Limba și literatura maternă – proba E.b) – proba scrisă

24 iunie: Proba obligatorie a profilului – proba E. c) – proba scrisă

Matematică – pentru absolvenții claselor de liceu cu profil real din filiera teoretică, pentru cei care au terminat filiera tehnologică și pentru absolvenții de la profilul militar și profilul pedagogic – specializarea învățători-educatoare, din filiera vocațională

Istorie – pentru absolvenții de la profilul umanist din filiera teoretică și pentru toate profilurile și specializările din filiera vocațională, cu excepția celor de mai sus.

25 iunie: Proba la alegere a profilului și a specializării – proba E.d) – proba scrisă

Fizică, Chimie, Biologie sau Informatică – elevii de la profilul real din filiera teoretică, de la profilul tehnic și profilul resurse naturale și protecția mediului din filiera tehnologică și de la profilul militar din filiera vocațională

Geografie, Filosofie, Logică, Economie, Psihologie sau Sociologie – absolvenții de la profilul umanist din filiera teoretică, de la profilul servicii din filiera tehnologică și din toate profilurile și specializările din filiera vocațională, cu excepția celui menționat mai sus

30 iunie: Afișarea rezultatelor la probele scrise, până la ora 12:00. Depunerea contestațiilor în intervalul orar 16:00-20:00

1 iulie: Depunerea contestațiilor în intervalul orar 8:00-12:00

1-4 iulie: Rezolvarea contestațiilor

5 iulie: Afișarea rezultatelor finale.

Sesiunea specială, pentru candidații care au avut temperatură mai mare de 37,3 grade Celsius sau au avut probele medicale, începe din 6 iulie.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să vă reparaţi maşina în service-ul de la colţ de stradă?

Observator » Educatie » Subiecte Bacalaureat 2020 Matematică. Ce subiecte au avut de rezolvat absolvenții de clasa a XII-a la Matematică