Antena Meniu Search
x

Video Tabere gratuite pentru elevii unui liceu din Reghin. Copiii nu şi-au ascuns entuziasmul: "Este o experiență extraordinară"

După un an de pandemie în care copiii au stat mai mult în case, în această vară, un liceul din Reghin a creat pentru elevii săi tabere gratuit. Copii au putut să se plimbe cu bicicleta, să facă drumeţii prin pădure, să danseze, sau să participe la ateliere de lucru manual, dans sau limbi străine.

de Redactia Observator

la 16.07.2021, 16:45

Vezi și

Activităţile gratuite, pe placul fiecărui elev

Peste 200 de elevi au profitat din plin de tabăra gratuită organizată de liceul "Lucian Blaga" din Reghin.

Cristina Drescan - coordonator proiect educațional tabăra de la Blaga: Am organizat foarte multe ateliere, ture cu bicicletă, dar și drumeții, o să meargă în pădurea Mociar.

Elev: Vroiam să fac ceva mai interesant în vară. Mă întâlnesc cu colegi, prieteni, am venit să ne distrăm, puțin aer curat

Alţi elevii au avut şansa să afle mai multe despre animalele din pădure, dar să se şi distreze, participând la jocuri creative.

Reka Kiss, grupul Milvus: Am pregătit pentru elevi diferite materiale de la diferite viețuitoare și ei o să încerce să caute, să identifice, că să descoperim împreună speciile care frecventează zona această

Iar pentru cei pasionaţi de mişcarea pe ritmuri latino, lecţia de bachata a fost cheia succesului.

Elev: Este o experiență extraordinară și învățăm foarte multe

La final, elevii au primit şi câteva sfaturi pentru o alimentaţie sănătoasă: "Din 4 în 4 ore, stomacul nostru se goleşte şi, că să lucreze şi să funcţioneze, avem nevoie să punem după 4 ore ceva în el"

Elev: Mi se pare interesant pentru că putem să învățăm despre alimentație, cum să ne hrănim, cum să trăim mai sănătos

Pe durata taberei copiii au participat la ateliere de lucru manual sau limbi străine. Cum ediţia din acest an s-a bucurat de un real succes, reprezentanţii unităţii de învăţământ promit să mai organizeze tabere pentru elevi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Educatie » Tabere gratuite pentru elevii unui liceu din Reghin. Copiii nu şi-au ascuns entuziasmul: "Este o experiență extraordinară"