Antena Meniu Search
x

Video Un profesor din Alexandria, deranjat că o elevă a vorbit neîntrebată: „De ce trăncăni, idioato?”

Poliţia din Teleorman a deschis o anchetă după ce în mediul online a apărut o filmare în care un profesor adresează cuvinte jignitoare unei eleve. Cadrul didactic o numeşte pe fată „idioată” și o întreabă de ce „trăncăne”.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 11.12.2020, 18:00

O elevă se uită la monitorul unui laptop în timp ce un profesor vorbește, în timpul orelor online
Un profesor din Alexandria, deranjat că o elevă a vorbit neîntrebată: „De ce trăncăni, idioato?” - Profimedia Images - fotografie ilustrativă / Youtube Alex IM
  • Profesorul a fost filmat în timpul lecțiilor online
  • Poliția face verificări în cazul profesorului din Alexandria

Pe filmare se poate vedea cu un profesor, în timpul orelor online, o întreabă pe elevă dacă este avocatul clasei a X-a D. Eleva i-a răspuns că nu, moment în care dascălul o întreabă „Și, atunci, de ce trăncăni, idioato?”.

Fata îi cere respectuos să nu o mai jignească, moment în care profesorul îi spune „Te rog frumos să nu mai vorbești. Nu te-am întrebat”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliția face verificări în cazul profesorului din Alexandria

Conform unui clip video postat pe Youtube, conflictul ar fi cu un profesor de chimie din Alexandria. 

Având în vedere imaginile video apărute în spațiul public, în care un cadru didactic adresează cuvinte jignitoare unei eleve, în timp ce se aflau la cursuri prin intermediul unei platforme on-line, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman a dispus efectuarea de verificări, urmând ca în funcție de rezultatul acestora să fie dispuse măsuri”, a anunțat IPJ Teleorman.

Un fost elev comentează pe Youtube spunând că jignirile ar fi făcut parte din vocabularul obișnuit al profesorului. „L-am avut și eu profesor și pot confirma ca jignirile făceau parte din vocabularul lui obișnuit”, a scris acesta.

- material realizat cu informații obținute de reporterul Cristina Oprea - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Educatie » Un profesor din Alexandria, deranjat că o elevă a vorbit neîntrebată: „De ce trăncăni, idioato?”