Antena Meniu Search
x

Video Un profesor şi-a dus elevii în tabără la Costineşti şi a început să danseze lasciv în faţa lor. Dascălul spune că a fost "o glumă nevinovată"

Ce au un comun geografia și striptease-ul? Răspuns: un profesor care a dansat lasciv. Pe jumătate dezbracat în fața elevilor pe care i-a dus în tabără, la mare. Imaginile sunt deja pe masa Inspectoratului Şcolar. Dascălul lipsit de inhibiţii nu înţelege cum a ajuns să fie anchetat de la o glumă pe care si azi o consideră nevinovată. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 24.08.2021, 20:43

Vezi și

Nu suntem într-un club de striptease, ci pe terasa unei pensiuni din Costineşti. Iar printre spectatori sunt elevi de gimnaziu şi de liceu. Adultul care se mişcă lasciv pe o melodie celebră este profesor de geografie. Predă în Timişoara şi le este copiilor supraveghetor în tabăra de la mare. 

Scenele demne de un film pentru adulţi au fost filmate săptămâna trecută. În imagini se vede cum profesorul se aşază în poala domnişoarei de pe scaun. Tânăra e majoră, dar mare parte dintre copiii din public, veniţi în tabără, sunt minori. Cu toţii îl încurajează de pe margine pe dascăl și îi filmează fiecare mișcare.

Profesorul filmat în ipostaze indecente pune totul pe seama unei glume de prost gust.

Manuel Damian – profesor de geografie: Nu m-am gândit la astfel de repercusiuni. Respectiva nu îmi este elevă. Ne-am, cunoscut în perioada în care am fost la mare şi am legat o prietenie, fiind cazată în aceeaşi locaţie. Şi nu m-am gândit că se poate ajunge la aşa ceva dintr-o glumă efectiv nevinovată. 

Pe acelaşi subiect

Profesorul riscă să fie sancţionat

Şefii cadrului didactic sunt de altă părere. 

Marin Popescu – inspector șef ISJ Timiș: Este o imagine care nu ne onorează şi cadrele didactice sunt oripilate cu siguranţă de astfel de gesturi. 

Iulian Fota - director Gen. 18 Timișoara: Eu pot să vorbesc de activitatea dânsului, legat de normă, despre cele 4 ore, are două clase, venea o singură zi pe săptămână. Comportamentul dânsului, acţiunea este una prietenoasă.

Profesorul, care venise prin transfer din Caraş-Severin, predă la un liceu teoretic din Timișoara și la o Şcoala Generală. În urma anchetei, se va stabili ce sancţiuni riscă dascălul dezinhibat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Educatie » Un profesor şi-a dus elevii în tabără la Costineşti şi a început să danseze lasciv în faţa lor. Dascălul spune că a fost "o glumă nevinovată"