Antena Meniu Search
x

Video 500 de motociclişti, la Festivalul Motor Fest din Suceava: "Atmosfera este incredibilă ca de fiecare dată"

Aseară s-a dat startul celei de-a 6a ediţie a festivalului Motor Fest din Suceava. Motociclişti din întreaga ţără dar şi iubitorii de muzică rock s-au unit pentru distracţie.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 07.08.2021, 13:57

Vezi și

Bucovina Motor Fest a început cu o atmosferă de vis pentru cei 2000 de spectatori veniţi la concert. Trupele 99 Degrees şi Bucovina au deschis cea de-a şasea ediţie.

Lipsa evenimentelor din ultima perioadă i-a strâns la festival pe iubitorii rockului de toate vârstele.

"Eu vin de la Paris. Am vrut să vin să văd concertul acesta şi am aşteptat foarte mult timp, anul trecut am fost foarte dezamagită că nu am putut sa vin aici", spune o fetiţă.

"Atmosfera este incredibilă ca de fiecare dată pentru că venim de cred că 4 ani sau dacă nu şi mai bine..", spune o spectatoare.

Pe acelaşi subiect

Festival în condiţii de siguranţă

Festivalul s-a desfăşurat în condiţii de siguranţă. "Îmi arătaţi dovada de  vaccin şi un buletin şi pot să vă las să intraţi. Dacă nu aveti vaccin mergeţi la colega şi faceţi un test". 

Liviu Condurache, organizator: "Persoane cred că sunt undeva la 2000 de persoane toţi vaccinaţi, testaţi".

Trupa Cargo a fost capul de afiş al concertului de aseară. În jur de 500 de motociclişti au venit în Suceava cu ocazia festivalului. Astăzi va avea loc o paradă pe străzile oraşului. Apoi, concursurile între motocicliști dar și un alt concert îi va aduna pe oameni pe platoul Cetăţii de scaun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » 500 de motociclişti, la Festivalul Motor Fest din Suceava: "Atmosfera este incredibilă ca de fiecare dată"