Antena Meniu Search
x

A$AP Rocky riscă nouă ani de închisoare. Rapperul american a fost pus sub acuzare pentru un atac armat

Rapperul A$AP Rocky a fost pus sub acuzare după ce şi-a împuşcat un fost prieten, în Hollywood, anul trecut.

de Antonia Roşu

la 16.08.2022, 12:58

A$AP Rocky a fost pus sub acuzare. Rapperul american riscă până la nouă ani de închisoare
A$AP Rocky a fost pus sub acuzare. Rapperul american riscă până la nouă ani de închisoare - Profi Media

Vedeta, al cărei nume real este Rakim Mayers, ar fi îndreptat pistolul asupra unui vechi prieten în timpul unui scandal din noiembrie. Procurorii spun că acesta a tras cu arma de două ori în direcția victimei, care a suferit o rană ușoară, potrivit BBC.

Tânărul de 33 de ani, cu două albume clasate pe prima poziţie a topurilor americane, riscă până la nouă ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.

Rapperul, care are un copil împreună cu Rihanna, urmează să se prezinte miercuri în instanță pentru a răspunde celor două acuzații de agresiune.

„Descărcarea unei arme de foc într-un loc public este o infracțiune gravă care s-ar fi putut solda cu consecințe tragice, nu numai pentru persoana vizată, ci și pentru trecătorii nevinovați care vizitau Hollywood-ul”, a declarat George Gascón, procurorul districtual din Los Angeles.

Vestea incidentului a apărut în aprilie, când vedeta a fost arestată pe Aeroportul Internațional din Los Angeles, la întoarcerea dintr-o vacanță cu Rihanna. El a fost eliberat trei ore mai târziu, după ce a plătit o cauțiune în valoare de 550.000 de dolari.

Poliția a găsit mai multe arme de foc la reşedinţa rapperului, în timpul unei percheziţii ulterioare arestării sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » A$AP Rocky riscă nouă ani de închisoare. Rapperul american a fost pus sub acuzare pentru un atac armat