Meniu
Search
x

Foto Actorul din Magnum PI, Roger E. Mosley, a murit într-un accident de mașină. Fiica lui a confirmat decesul

Actorul Roger E. Mosley, cunoscut mai ales pentru rolul pilotului de elicopter Theodore "TC" Calvin din serialul de succes "Magnum, P.I.", a murit duminică într-un accident de maşină, la vârsta de 83 de ani. Fiica actorului a fost cea care a confirmat decesul. 

De Redactia Observator la 09.08.2022, 16:31

Mosley a murit înconjurat de familie la vârsta de 83 de ani, după ce săptămâna trecută a fost rănit într-un accident de mașină care l-a lăsat paralizat de la umeri în jos. 

„Săptămâna trecută, tatăl meu Roger E. Mosley a fost implicat într-un accident de mașină major care l-a lăsat paralizat de la umeri în jos. Este într-o stare critică, dar luptă din greu”, a scris  Ch-a, fiica actorului pe pagina sa de Facebook

Ulterior, aceasta a anunţat tot prin intermediul profilului său de Facebook, că tatăl său a decedat din cauza rănilor suferite în accidentul de maşină. 

Pe acelaşi subiect

„Tatăl meu a fost înconjurat de familie şi de toţi cei dragi în timp ce a trecut în lumea cealaltă. Nu am putea niciodată să deplângem un bărbat atât de uimitor. Ar urî orice lacrimă care cade în numele lui. Este timpul să sărbătorim moștenirea pe care ne-a lăsat-o nouă tuturor. Te iubesc, tati. Și tu m-ai iubit. Inima mea este frântă, dar sunt puternică. Voi avea grijă de mami, iubirea ta de aproape 60 de ani. M-ai crescut bine și ea este pe mâini bune. Stai liniștit”, este mesajul fetei actorului faimos datorită serialului apărut în 1988.

Despre Roger E Mosley

Actorul s-a născut pe 18 decembrie 1938 și a fost crescut de mama lui în Los Angeles. Roger E Mosley a făcut lupte în timpul liceului, apoi a început să studieze actoria. În anul 1971, el a obținut primul său rol în serialul CBS Cannon.

Actorul a jucat în peste 150 de episoade din "Magnum, P.I.", alături de Tom Selleck, în serialul de crime și aventuri, care a fost difuzat timp de opt sezoane, din 1980 până în 1988. Mosley și-a făcut apariția și într-o reluare mai recentă a serialului de succes, în rolul unui alt personaj, John Booky.

Mosley a jucat în zeci de filme și show-uri de televiziune în deceniile petrecute în industrie. În 1976, a protagonizat filmul "Leadbelly", despre care a spus că a fost rolul său preferat.

Mosley a luat o pauză de la actorie în 2010, dar apoi a ieșit din pensie pentru a apărea într-un episod din Magnum P.I. refăcut, intitulat A Kiss Before Dying în 2019. Actorul în vârstă de 83 de ani a avut o relație cu Toni Laudermick din 1976 și împreună o au pe Ch-a. Anterior a fost căsătorit cu Sandra Locke, în anul 1960, dar au divorțat doar doi ani mai târziu. Au doi copii împreună, însă rar vorbea despre această parte a vieții sale, pe care a avut grijă să o țină privată.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Entertainment » Actorul din Magnum PI, Roger E. Mosley, a murit într-un accident de mașină. Fiica lui a confirmat decesul