Antena Meniu Search
x

Actorul Matthew Perry, cunoscut pentru serialul Friends, face dezvăluiri şocante despre trecutul său. A fost aproape să moară din cauza consumului de droguri

O nouă vedetă de la Hollywood a recunoscut că a avut mari probleme din cauza dependenţei de substanţe interzise. Actorul Matthew Perry, cunoscut pentru rolul său din serialul Friends, a fost aproape de moarte din cauza consumului excesiv de opioide și a petrecut, în secret, mai multe săptămâni în comă, a spus el într-un interviu pentru revista People, relatează DailyMail. Starul a dezvăluit că a suferit 14 operații la stomac, a folosit o pungă de colostomie timp de nouă luni și a fost la dezintoxicare de nu mai puţin de 15 ori. 

de Redactia Observator

la 19.10.2022, 16:24

ctorul Matthew Perry, cunoscut pentru serialul Friends, face dezvăluiri şocante despre trecutul său: a fost aproape să moară din cauza consumului de droguri
ctorul Matthew Perry, cunoscut pentru serialul Friends, face dezvăluiri şocante despre trecutul său: a fost aproape să moară din cauza consumului de droguri - Profimedia Images

Starul din Friends, Matthew Perry, a acordat primul său interviu în care a dat detalii despre cum dependența lui de droguri și alcool aproape că l-a costat viața. 

Vedeta, în vârstă de 53 de ani, a dezvăluit că i s-au oferit doar 2% șanse de supraviețuire, după ce o dependență de opioide i-a cauzat spargerea colonului în urmă cu 4 ani, lăsându-l în comă timp de două săptămâni și petrecând luni de zile în spital. 

După ce a suferit o perforație gastro-intestinală, Matthew a spus că a trebuit să folosească o pungă de colostomie timp de nouă luni, că a suferit acum 14 operații la stomac în total și a fost la dezintoxicare de 15 ori. 

Îndrăgitul actor, care a făcut furori în rolul lui Chandler Bing, și-a detaliat lupta de ani de zile pentru a scăpa de dependențe

Pe acelaşi subiect

A început să povestească despre momentul în care a fost internat pentru prima dată în spital: „medicii au spus familiei mele că am șanse de 2% să trăiesc. Mi s-a pus un lucru numit o mașină ECMO, care respiră practic în locul plămânilor tăi. Nimeni nu supraviețuiește unui astfel de lucru."

„A trebuit să aștept până când am fost destul de treaz – și departe de boala activă a alcoolismului și a dependenței – pentru a scrie totul. Și lucrul cel mai important a fost că eram destul de sigur că va ajuta oamenii", a explicat actorul. 

La un moment dat, în timpul carierei lui din serialul Friends, a spus că lua chiar şi 55 de pastile Vicodin pe zi și ajunsese chiar să cântărească 60kg, dar tot „nu știa cum să se oprească”. El a spus că boala s-a înrăutățit rapid.

După o luptă constantă, Matthew a spus: "Sunt destul de sănătos acum"

Actorul nu a dezvăluit de cât timp s-a lăsat de alcool şi droguri. Stomacul lui este acum acoperit de cicatrici de la cele 14 operații și a spus că acestea servesc ca un "memento", pentru ca el să rămână departe de dependenţe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Entertainment » Actorul Matthew Perry, cunoscut pentru serialul Friends, face dezvăluiri şocante despre trecutul său. A fost aproape să moară din cauza consumului de droguri