Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Copil de 2 ani din Italia, mort din cauza unei supradoze de hașiș. În păr avea și urme de cocaină și heroină

Un copil de 2 ani a murit în Italia din cauza unei supradoze de hașiș. Mai mult, în părului copilului au fost găsite urme de cocaină și heroină.

de Redactia Observator

la 06.10.2022 , 15:41

hașiș
Copil de 2 ani din Italia, mort din cauza unei supradoze de hașiș. În păr avea și urme de cocaină și heroină - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Nicolò, 2 ani, ajunsese inconștient la spital, în Belluno, un oraș din regiunea Veneto, și a murit pe 28 iulie. Autopsia a stabilit că micuțul a murit din cauza unei supradoze de hașiș, iar în părul său au fost găsite urme de cocaină și heroină, scrie Il Resto del Carlino.

Tatăl copilului - Diego Feltrin, în vârstă de 43 de ani - este cercetat pentru omor prin imprudență, deși există încă multe părți neclare în anchetă. Bărbatul a povestit că băiețelul înghițise o "substanță ciudată în parc”, însă în locuința lui anchetatorii au găsit hașiș.

Tatăl însuși, pădurar, a fost cel care l-a adus pe copil la urgențe, alarmat pentru că nu reușea să-l trezească pe copil după somnul de după-amiază. La câteva ore de la spitalizare, inima copilului a încetat să bată.

Articolul continuă după reclamă

Suspiciuni că tatăl copilului ar fi ținut droguri în casă

Pe acelaşi subiect

Anchetatorii nu au găsit nicio substanță toxică în parcul indicat de tată, iar urmele de cocaină și heroină care au reieșit în urma autopsiei ar sugera că drogurile ar fi putut fi în locuința în care stătea cu părinții săi.

În plus, urmele de cocaină și heroină găsite în părul copilului arată că Nicolò a mai intrat în contact cu aceste droguri și cu alte ocazii.

Invitat să se supună analizei de păr, tatăl copilașului s-a prezentat complet ras în cap, făcând imposibilă efectuarea testului. Mama lui Nicolò - care lucra în momentul tragediei - ar fi refuzat să se supună testului antidrog: întrucât nu era anchetată, refuzul a fost legitim.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi pregătite variante în caz de blackout?
Observator » Stiri externe » Copil de 2 ani din Italia, mort din cauza unei supradoze de hașiș. În păr avea și urme de cocaină și heroină