Antena Meniu Search
x

Video Johnny Depp a câștigat procesul de defăimare împotriva fostei soții Amber Heard

Johnny Depp a câștigat procesul de defăimare împotriva fostei soții Amber Heard. Un juriu format din șapte persoane, cinci bărbaţi şi două femei, a ajuns la un verdict după şase săptămâni de mărturii susţinute de ambele părţi. Actorul a dat-o în judecată pe fosta sa parteneră pentru defăimare şi cere despăgubiri în valoare de 50 de milioane de dolari. La rândul ei, Amber Heard intentase un contra-proces de 100 de milioane de dolari, argumentând că starul hollywoodian a comis un act de defăimare atunci când a calificat-o drept mincinoasă.

de Redactia Observator

la 02.06.2022, 09:11

Vezi și

Johnny Depp a câștigat în procesul de defăimare împotriva fostei soții Amber Heard, pe care a dat-o în judecată pentru acuzațiile de abuz domestic, notează BBC. Ambii au fost găsiți vinovați pentru defăimare, însă compensaţiile acordate diferă. Actorul a primit despăgubiri în valoare de 15 milioane de dolari, iar Amber Heard va primi o sumă mai mică, de 2 milioane de dolari, în urma procesului intentat de către aceasta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În aşteptarea verdictului în cel mai aşteptat proces al momentului, Johnny Depp a făcut spectacol pentru fanii muzicii rock din Marea Britanie. ''Din cauza angajamentelor de lucru programate înainte de proces, Depp nu va fi prezent fizic pentru verdictul de astăzi'' a declarat un purtător de cuvânt al actorului pentru Insider. Un purtător de cuvânt al Heard a spus că va fi prezentă la tribunal și l-a criticat pe Depp pentru absența sa: ''Prezența arată care sunt prioritățile. Johnny Depp cântă la chitară în Marea Britanie, în timp ce Amber Heard așteaptă un verdict în Virginia''

Johnny Depp a intentat un proces de 50 de milioane de dolari împotriva lui Heard în 2019 , pretinzând că l-a defăimat într-un articol de opinie din decembrie 2018 pentru Washington Post. Aceasta s-a catalogat ca fiind o victimă a abuzului domestic, însă Depp a declarat că fosta sa parteneră este adevăratul abuzator în relația lor. Juriul a fost însărcinat să stabilească dacă fiecare parte este răspunzătoare pentru defăimare, precum și să stabilească ce daune trebuie acordate în acest caz. 

Pe acelaşi subiect

La rândul ei, Amber Heard a intentat un contra-proces de 100 de milioane de dolari, argumentând că starul hollywoodian a comis un act de defăimare atunci când a calificat-o drept mincinoasă. Pe parcursul a șase săptămâni, jurații au auzit mărturiim sute de dovezi, luând în considerare afirmaţiile fiecărei părți despre cât de mult consuma celălalt droguri și alcool și cât era de predispus la accese de violență. 

Johnny Depp respinge acuzaţiile ''odioase'' ale fostei sale soţii Amber Heard

Actorul hollywoodian Johnny Depp a respins categoric în faţa juraţiilor acuzaţiile de violenţă formulate de fosta lui soţie Amber Heard şi a spus că afirmaţiile acesteia "l-au şocat profund""Nu am lovit-o niciodată pe Amber Heard şi nici pe vreo altă femeie în toată viaţa mea", a declarat starul hollywoodian. Acuzaţiile lui Amber Heard sunt "odioase şi deranjante" şi "nu sunt bazate pe niciun fel de adevăr".

Foştii parteneri de cuplu se acuză reciproc de defăimare în procesul care a avut loc în oraşul Fairfax, în apropiere de Washington, în urma unui editorial publicat în cotidianul The Washington Post în 2018. În acel text, actriţa de 35 de ani nu a menţionat în mod explicit numele lui Johnny Depp, în vârstă de 58 de ani, cu care se căsătorise în 2015. Însă ea a evocat acuzaţiile de violenţe conjugale pe care le-a formulat împotriva soţului ei în 2016.

Chestionat de unul dintre avocaţii lui, Johnny Depp a declarat că a deschis acest proces pentru "a restabili faptele" şi s-a declarat "obsedat de adevăr""Este ciudat că, într-o bună zi, eşti Cenuşăreasa, ca să spunem aşa, şi doar într-un sfert de secundă devii Quasimodo", a deplâns actorul american, care a adăugat că doreşte să îi apere pe copiii lui, expuşi în mass-media în urma acelor acuzaţii

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Johnny Depp a câștigat procesul de defăimare împotriva fostei soții Amber Heard