Antena Meniu Search
x

Video Au apărut primele imagini din noul film al seriei "Matrix", peliculă ce ar urma să fie lansată în decembrie

De azi, puteţi păşi în Universul Matrix. Producătorii au făcut publice primele imagini din cel mai nou film al seriei, cu Keanu Reeves în rolul principal. Fanii celebrei pelicule au parte şi de o experienţă în premieră. Este vorba de primul teaser interactiv în care pot alege singuri ce imagini şi replici vor să vadă. Au la dispoziţie 180.000 de variante.

de Redactia Observator

la 08.09.2021, 21:21

Vezi și
  • Lansarea celui mai nou film din seria "Matrix" a fost amânată cu aproximativ un an din cauza pandemiei de coronavirus.

"Iei pastila albastră, povestea se termină, te trezeşti în patul tău şi crezi ceea ce vrei tu să crezi. Iei pastila roşie, rămâi în Ţara Minunilor şi îţi arăt cât de mare este Universul" - asta e alegerea în faţa căreia sunt acum şi fanii Matrix. La fel ca Neo, în film, pot alege dacă iau pastila albastră şi rămân cu viaţa pe care o aveau până acum sau îşi fac curaj să experimenteze un univers cu totul nou cu ajutorul pastilei roşii. 

Potrivit producătorilor, teaser-ul, lansat aseară, are peste 180.000 de variante video. În funcţie de pastila pe care o alegeţi şi de momentul din zi în care vizitaţi site-ul Matrix, aveţi parte de o altă realitate, vedeţi imagini noi din film şi aveţi parte de noi replici: "Este momentul să ne arăţi ce este real. Acum, crezi că este ora 11:24, dar nici că ai fi putut fi mai departe de adevăr. Este prima zi din restul vieţii tale. Dar dacă vrei să o trăieşti, trebuie să lupţi pentru ea". 

Matrix Resurrection se află acum în faza de post-producţie, după ce lansarea a fost amânată din cauza pandemiei. Noile aventuri ale lui Neo, Trinity şi Morpheus vor putea fi urmărite pe marele ecran în perioada sărbătorilor de iarnă. Până atunci, însă, zilele următoare, fanii celebrei serii vor fi răsfăţaţi cu noi imagini în premieră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Entertainment » Au apărut primele imagini din noul film al seriei "Matrix", peliculă ce ar urma să fie lansată în decembrie