Antena Meniu Search
x

Avocata lui Amber Heard consideră că actriţa a fost „demonizată” de echipa juridică a fostului ei soţ: "O cantitate enormă de dovezi au fost anulate"

Amber Heard nu poate plăti „cu siguranţă” mai mult de 10 milioane de dolari despăgubiri fostului soţ Johnny Depp pentru că l-a defăimat în presă, potrivit verdictului dat miercuri de juraţii americani, a declarat joi avocatul actriţei.

de Redactia Observator

la 03.06.2022, 10:25

Elaine Bredehoft
Avocata lui Amber Heard consideră că actriţa a fost „demonizată” de echipa juridică a fostului ei soţ - Profimedia

Johnny Depp a câştigat acest proces ultra mediatizat, chiar dacă juraţii au concluzionat că cele două vedete s-au defăimat reciproc. 

Întrebată de postul NBC dacă clienta sa poate plăti 10,4 milioane de dolari despăgubiri, Elaine Bredehoft a răspuns: „Oh, cu siguranţă nu”. Avocata, care consideră că Amber Heard a fost „demonizată” de echipa juridică a actorului din „Piraţii din Caraibe”, a precizat că se bazează pe decizia de la apel.

„Există o cantitate enormă de dovezi care au fost anulate în acest caz!", a adăugat ea.

Dacă Amber Heard nu va putea plăti suma decisă de juraţi, ar avea la dispoziţie mai multe opţiuni: potrivit unui specialist intervievat de CBS, ar putea face recurs, banii i-ar putea fi deduşi din comisioanele viitoare, ar putea declara falimentul personal sau Johnny Depp să renunţe la daune.

Pe acelaşi subiect

Ce daune trebuie să plătească Amber Heard

După aproximativ 13 ore de deliberări într-un tribunal de lângă Washington, cei şapte juraţi i-au dat dreptate lui Johnny Depp pe toate cele trei motive ale procesului său pentru defăimare, acordându-i 10 milioane de dolari daune şi 5 milioane de dolari despăgubiri agravate, relatează news.ro

În mod clar, aceşti cinci bărbaţi şi două femei au simţit în unanimitate că Amber Heard a făcut declaraţii false descriindu-se ca fiind victimă a violenţei domestice şi că a acţionat „rău intenţionată”, chiar dacă nu şi-a numit fostul soţ în acel text din The Washington Post.

Instanţa din Fairfax, Virginia, a redus însă cuantumul despăgubirilor agravate la 350.000 de dolari în aplicarea sumei maxim legală în vigoare în stat, ceea ce a redus la 10,4 milioane suma datorată de Amber Heard fostului ei soţ. Juraţii au mai decis că Johnny Depp, în vârstă de 58 de ani, a defăimat-o pe Amber Heard, acordându-i-i o compensaţie financiară de 2 milioane de dolari.

Prima reacţie a actriţei după aflarea verdictului

Actriţa în vârstă de 36 de ani şi-a mărturisit „dezamăgirea” într-o declaraţie, după ce a fost anunţat verdictul. „Sunt devastată de faptul că muntele de dovezi nu a fost suficient pentru a face faţă puterii, influenţei mult mai mari ale fostului meu soţ”.

„Dezamăgirea pe care o simt astăzi este dincolo de cuvinte. Am inima frântă din cauză că muntele de dovezi nu a fost suficient pentru a rezista puterii, influenţei disproporţionate a fostului meu soţ. Sunt și mai dezamăgită de ceea ce înseamnă acest verdict pentru alte femei. Este un regres. Dă ceasul înapoi la un moment în care o femeie care a vorbit și s-a deschis ar putea fi rușinată și umilită public. Decizia respinge ideea că violența împotriva femeilor trebuie luată în serios. Imi pare rău că am pierdut acest caz. Dar sunt și mai tristă că se pare că mi-am pierdut dreptul pe care credeam că îl aveam ca american - de a vorbi liber și deschis", a declarat ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Entertainment » Avocata lui Amber Heard consideră că actriţa a fost „demonizată” de echipa juridică a fostului ei soţ: "O cantitate enormă de dovezi au fost anulate"