Antena Meniu Search
x

Bărbatul care a cheltuit 23.000 de euro încercând să arate ca David Beckham are acum datorii de 16.000 de euro

Un bărbat din Kimberley, Africa de Sud, a vorbit despre traumele prin care a trecut încercând să arate ca David Beckham. Tânărul a trecut prin numeroase proceduri cu speranţa că, atunci când se va uita în oglindă, îl va vedea pe idolul său. Din nefericire, operaţiile nu i-au adus decât datorii: 16.000 de euro, mai exact.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 09.12.2022, 17:55

Jack Johnson
Bărbatul care a cheltuit 23.000 de euro încercând să arate ca David Beckham are acum datorii de 16.000 de euro - Profimedia

Jack Johnson, în vârstă de 21 de ani, a cheltuit în jur de 23.000 de euro pentru diverse operaţii sau proceduri estetice, cu scopul de a ajunge să arate ca idolul său: David Beckham. Printre ele, tânărul a avut: un lifting de sprâncene, faţete dentare, diferite proceduri pentru mărirea buzelor şi obrajilor, botox în frunte şi injecţii pentru bronz. Fotul elev de la Ellis Guilford a luat diferite împrumuturi pentru a finanţa tratamentele, fără să se gândească cum va achita în final datoriile.

În prezent, Jack Johnson regretă deciziile pe care le-a luat şi a hotărât să vorbească public, în speranţa că ar putea ajuta alţi oameni care trec prin situaţii similare.

„Am încercat să-mi iau viața, pentru că ... să încerc să arăt ca Beckham devenise un job cu normă întreagă și nu a fost ușor”, a spus el pentru Daily Mirror. Să încerc să arăt ca Beckham aproape că m-a ucis și nu vreau ca alții să facă aceeași greșeală.”

În încercarea sa de a arăta ca Beckham, Jack - care a crescut în Bulwell și acum locuiește în Kimberley - a plătit operația folosind alocația de viață pentru persoane cu dizabilități, luând diferite împrumuturi, inclusiv de la fratele său. Acum se străduieşte să achite datoriile care au ajuns la 14.000 de lire sterline (16.000 de euro). Insistă că şi-a învăţat lecţia şi mărturiseşte că a încetat să se mai gândeacă la orice formă de operaţie.

Pe acelaşi subiect

Tânărul a încercat să se sinucidă când a realizat că nu poate da timpul înapoi

Pe măsură ce a devenit cunoscut, mai ales în mediul online, mai multe clinici i-au oferit gratuit proceduri de liposucție, botox și produse de umplere pentru buze, a spus el.

„Nu vorbesc pentru că mai vreau notorietate sau faimă – fac asta cu adevărat acm pentru că am trecut de cealaltă parte a baricadei. În această dimineaţă, Holly sau Phil m-au întrebat dacă sunt fericit. Le-am spus că sunt, dar nu eram cu adevărat. Simt că mă aflu în cel mai rău loc pe interior”, a spus el.

Jack a recunoscut că a încercat să se sinucidă în urmă cu patru luni luând o supradoză de pastile. A fost găsit, din fericire, de un prieten şi transportat de urgenţă la spital. Ulterior a mers la un medic fizioterapeut care l-a diagnosticat cu dismorfie corporală. Dismorfia corporală este o afecțiune psihică în care o persoană se frământă prea mult cu privire la defecte ale aspectului său şi doreşte să schimbe diferite lucruri în ceea ce priveşte aspectul fizic.

„Evident că nu dau vina pe David Beckham, nu este vina lui”, a spus Jack. „Am încercat cu disperare să arăt ca el și aproape că m-a costat viața. Simt că sunt în cel mai bun loc din viaţa mea acum – și chiar nu vreau ca nimeni să treacă prin ceea ce am trecut eu. Nimeni nu ar trebui să aspire vreodată să arate ca celebrități în asemenea măsură, iar eu sunt un exemplu în acest sens. Trebuie să fii tu însuți.”

S-a lăsat un pic dus de val și a luat-o razna. A scăpat puțin de sub control. Oamenii veneau și îi dădeau lucruri gratis, telefonul lui nu înceta să sune, era la American TV, German TV, Celebrity Juice. Dar acum este mult mai bine. A scăpat de acea lume”, a declarat fratele său mai mare, Aaron, care se bucură de că Jack a renunţat la operaţiile estetice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Entertainment » Bărbatul care a cheltuit 23.000 de euro încercând să arate ca David Beckham are acum datorii de 16.000 de euro