Antena Meniu Search
x

O femeie din Torino a murit pe scaunul stomatologului, imediat după anestezie. Maria venise pentru un implant

O femeie de 73 de ani din Torino a murit pe scaunul de la stomatolog, imediat după ce a fost anesteziată, potrivit Torino Today. Bătrâna urma să fie supusă unei operații pentru o proteză dentară. 

de Redactia Observator

la 27.11.2022, 12:34

O femeie din Torino a murit pe scaunul stomatologului, imediat după anestezie. Maria venise pentru un implant
O femeie din Torino a murit pe scaunul stomatologului, imediat după anestezie. Maria venise pentru un implant - Profimedia Images

Maria Maddalena Audenino, o pensionară de 73 de ani, a mers la cabinetul stomatologic din Chieri pentru o procedură aparent simplă. Însă femeia, care se bucura de o stare de sănătate bună, nu s-a mai ridicat de pe scaun. 

Medicul stomatolog aproape terminase procedura când femeia a intrat în stop cardio-respirator, iar echipa care a asistat la intervenție nu a mai putut face nimic pentru ea. Au chemat o echipă de paramedici, însă aceștia i-au confirmat decesul.

În urma acestui incident, carabinierii au demarat o anchetă sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă. Oamenii legii au confiscat, de asemenea, o parte din materialele folosite în timpul operației. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O femeie din Torino a murit pe scaunul stomatologului, imediat după anestezie. Maria venise pentru un implant