Antena Meniu Search
x

Video Cadou pentru fanii serialului „La Casa de Papel“: instalaţie compusă din 50 de măşti ale lui Dali, amplasată în Piața Unirii din Timişoara

Fanii serialului „La Casa de Papel“ au aşteptat cu sufletul la gură ultimul sezon. Serialul a fost urmărit de mii de români, iar drept mulţumire... am primit o instalație inedită, compusă din 50 de măști ale lui Dali, simbolul producţiei. Amplasată în Piața Unirii din Timişoara, instalaţia fură toate privirile.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 04.12.2021, 11:16

Vezi și

Instalația "La Resistencia" poate fi admirată până pe 5 decembrie

Are 6 metri înalţime şi este compusă din 50 de măşti ce urmăresc cu privirea fiecare trecător. Această instalaţie este pentru toţi cei care cred că masca este simbolul rezistenţei. Fiecare mişcare îţi este atent urmărită aşa cum serialul a fost atent urmărit de-a lungul celor 5 sezoane de fanii din România.

Localnic: Foarte interesantă...super... super..mai ales pentru noi, pentru oraşul Timişoara, să fie aşa ceva e premieră. 

Chiar dacă nu toţi timişorenii au urmărit „Fabrica de bani“, sistemul instalat în Piaţa Unirii i-a fascinat pe localnici. Instalația "La Resistencia" poate fi admirată până pe 5 decembrie. Fanii serialului se bucura în continuare de ultimele episoade lansate ieri. 

Pe acelaşi subiect

Álvaro Morte, Profesorul: Nu cred că oamenii se vor putea dezlipi de ecran. Pentru că pe de-o parte avem un adevărat război în interiorul băncii, iar pe de altă parte avem un război între Profesor şi Sierra. Şi sunt două tipuri de război, complet diferite. Unul este complet violent, celălalt este mai mult de strategie între ei.  

Najwa Nimri, Inspectorul Sierra: În acest sezon sunt o mulțime de momente relevante în ceea ce privește povestea, din moment ce aventura bandei se încheie, care este partea cea mai importantă. Și apoi, de cealaltă parte, eu, care încerc să-l dobor pe şeful lor, şi anume pe Profesor. 

Producţia ajuns la final după patru ani. O călătorie prin care Fabrica de Bani a ajuns un fenomen global şi cel mai popular serial într-o altă limbă decât engleza.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Entertainment » Cadou pentru fanii serialului „La Casa de Papel“: instalaţie compusă din 50 de măşti ale lui Dali, amplasată în Piața Unirii din Timişoara