Antena Meniu Search
x

Ce s-a întâmplat cu fața Madonnei. Nimeni nu a recunoscut-o la Premiile Grammy 2023: "Trebuie să accepte că îmbătrânește"

Madonna este, fără îndoială, una dintre cele mai faimoase cântărețe din lume. Artista nu putea să lipsească de la Gala Premiilor Grammy 2023, unde a surprins, din nou, cu apariția ei. De data aceasta, vedeta i-a lăsat pe toți mască și mulți sunt cei care au criticat-o pentru aspectul ei de nerecunoscut.

de Cristina Cruceru

la 07.02.2023, 12:42

Madonna la Premiile Grammy 2023
Madonna la Premiile Grammy 2023 - Profimedia

Madonna are 64 de ani și este una dintre cele mai cunoscute artiste din întreaga lume. A fost prezentă la Gala Grammy 2023, unde i-a lăsat pe mulți fără cuvinte. Asta pentru că vedeta a recurs la anumite intervenții estetice, care au făcut-o să fie de nerecunoscut, în ochii multor fani. Un val de intrigi s-a declanșat la adresa ei, în mediul online. Chiar și cei mai devotați fani au rămas surprinși să vadă cât de mult s-a schimbat Madonna.

Ce intervenții estetice și-ar fi făcut Madonna

Câțiva chirurgi plasticieni de renume și-au dat cu părerea, în presa străină, despre intervențiile făcute de artista de talie internațională. Specialiștii sunt de părere că Madonna a exagerat cu acidul hialuronic și cu botoxul, dar și că vedeta ar avea o intervenție la nas și una de lifting facial.

Dr. Michael Horn, un chirurg plastician certificat din Chicago, Illinois, a declarat pentru DailyMail că este de părere că Madonna, în vârstă de 64 de ani, a trecut probabil recent pe la bisturiu. El crede că nu numai că și-a făcut un "lifting" - despre care a spus că era "evident, deoarece pielea ei părea întinsă, fără riduri" - dar că și-a operat și nasul.

Pe acelaşi subiect

"De-a lungul anilor, Madonna, se pare că a suferit numeroase intervenții de chirurgie plastică", a spus el. "Apariția de la gala Grammy a arătat cea mai diferită versiune a Madonnei pe care am văzut-o până acum. Ea a suferit o operație de lifting facial. Acest lucru este evident, deoarece pielea ei este întinsă și fără riduri. Ochii ei par, de asemenea, mai mici, probabil din cauza faptului că au fost trași în timpul unui lifting facial. Madonna avea înainte un nas natural care se potrivea cu fața ei. Se pare că și-a făcut o rinoplastie, deoarece această versiune are un vârf ascuțit și pare prea îngust", a mai spus medicul străin.

Dr. Horn a continuat să spună că "botoxul a fost, de asemenea, evident pe multe zone ale feței ei", subliniind lipsa "liniilor de expresie și a ridurilor", precum și "mișcarea minimă a feței" în timpul discursului.

"Ceea ce este cel mai vizibil și frapant este schimbarea drastică a formei feței Madonnei într-o structură mai mult în formă de V", a adăugat el.

În cele din urmă, Dr. Horn a subliniat că există o schimbare în grosimea sprâncenelor ei, precum și a liniei părului, sugerând în același timp că este posibil ca ea să fi făcut îmbunătățiri și în aceste zone.

"Se pare că și-a făcut un lifting al sprâncenelor, ceea ce este făcut mai vizibil de sprâncenele ei subțiri, care înainte erau groase", a continuat specialistul.

Fanii au rămas surprinși de apariția Madonnei

Madonna a optat pentru o ținută monocromă, a purtat o jachetă neagră peste o cămașă cu nasturi albi și cravată, precum și o fustă lungă, de culoare închisă, care avea o crăpătură până la coapsă în partea dreaptă. Și-a păstrat părul blond în două împletituri - în codițe mari, circulare - în timp ce două împletituri mai mici au fost lăsate libere în jurul feței.

După apariția ei la Grammy 2023, mulți fani au intrat pe Twitter pentru a-și împărtăși șocul cu privire la noul ei aspect. Unul dintre internauți a scris: "Madonna nu prea arată ca Madonna pentru mine".

"Madonna trebuie să înceteze cu chirurgia plastică și să accepte că îmbătrânește. Este aproape de nerecunoscut în acest moment", a scris altcineva. "Doamne, ce și-a făcut Madonna?", a fost un alt comentariu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Entertainment » Ce s-a întâmplat cu fața Madonnei. Nimeni nu a recunoscut-o la Premiile Grammy 2023: "Trebuie să accepte că îmbătrânește"