Antena Meniu Search
x

Video Cele mai spectaculoare rochii purtate de vedete la Festivalul de la Cannes 2022

Sharon Stone a avut o apariţie spectaculoasă la premiera filmului "Forever Young". La fel de strălucitoare au fost şi Iris Law, fiica lui Jude Law, şi Viola Davis. Actriţa americană a primit un premiu pentru întreaga carieră.

Andreea Gherasim
de Andreea Gherasim

la 24.05.2022, 13:27

Vezi și

Sharon Stone e veşnic tânără şi elegantă. A demonstrat-o din plin chiar la premiera filmului Forever Young de la festivalul de Film de la Cannes. Actriţa a fost o apariţie uluitoare în rochia albă cu flori albastre supradimensionate, semnată de casa de modă Dolce and Gabbana.

Extravagantă şi îndrăzneaţă a fost şi ţinuta lui Iris Law, fiica actorului Jude Law: corset şi fustă negre, la care a asortat o pereche de pantofi cu toc şi o coafură pixie.

Viola Davis a fost, însă, apariţia serii pe covorul roşu. Într-un costum verde deschis, cu cercei mari argintii şi părul afro aranjat ca întotdeauna, actriţa a fost strălucitoare.

Viola Davis, actriţă: Cred că aceasta este cea mai frumoasă parte a lumii. Şi îmi aminteşte de ce m-am îndrăgostit de cinematografie, de film şi de actorie.

Pe acelaşi subiect

Actriţa a fost onorată cu premiul Women In Motion. Viola Davis are deja 140 de distincţii în palmares, printre care un premiu Emmy, pentru legendarul rol din seria "How To Get Away With Murder". 

Seara a fost dedicată şi filmului Holy Spider, o poveste întunecată, inspirată din realitate. 

Premiera filmului "Holy Spider", care prezintă povestea unui criminal în serie care a ucis 16 femei în anii 2000, a fost şi scenă deschisă pentru o manifestaţie. 

Activistele au adus cu ele un banner uriaş, pe care erau înşirate 129 de nume deloc întâmplătoare: femei care au murit ucise în bătaie de partenerii de viaţă.

Este deja al doilea protest de la această ediţie a Festivalului de Film de la Cannes. Zilele trecute, o femeie a apărut dezbrăcată pe covorul roşu pentru a atrage atenţia asupra violurilor la care sunt supuse femeile din Ucraina de la începutul războiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Entertainment » Cele mai spectaculoare rochii purtate de vedete la Festivalul de la Cannes 2022