Antena Meniu Search
x

"Chiar dacă va trebui să mă târăsc, o voi face!". Celine Dion anunţă că se va întoarce pe scenă, în ciuda bolii grave

Celine Dion, care se dezvăluie într-un documentar care îi este dedicat, a acordat un interviu postului de televiziune american NBC în care vorbeşte despre carieră şi despre lupta cu boala. Cântăreaţa insistă că se va întoarce pe scenă, indiferent de condiţia de sănătate pe care o are. 

de Redactia Observator

la 12.06.2024 , 15:27

- Profimedia

Cântăreaţa canadiană, care suferă de "Stiff Person Syndrome", o afecţiune neurologică rară cu caracteristicile unei boli autoimune, insistă că boala "nu i-a luat nimic".

"Mi-am dedicat viaţa industriei muzicale, să fiu artistă, şi am iubit fiecare moment al ei. Această pasiune nu va dispărea niciodată", declară ea în faţa camerei, potrivit News.

Într-o discuţie cu jurnalista Hoda Kotb, Céline Dion dă asigurări: "Mă voi întoarce pe scenă, chiar dacă va trebui să mă târăsc, dacă va trebui să vorbesc cu mâinile, o voi face".

Articolul continuă după reclamă

"Sunt Celine Dion pentru că astăzi vocea mea se va face auzită pentru prima dată, nu doar pentru că trebuie să o fac sau pentru că trebuie să o fac, ci pentru că vreau să o fac şi îmi lipseşte", a adăugat cântăreaţa canadiană.

Pe acelaşi subiect

Documentarul „Je suis: Céline Dion” va fi lansat pe Prime Video în 25 iunie.

Celine Dion, diagnosticată cu un sindrom rar şi incurabil

Dion a fost diagnosticată cu acest sindrom rar şi incurabil în 2022 şi a fost nevoită să amâne spectacolele live. Ea a declarat anterior că acesta "îmi provoacă dificultăţi atunci când merg şi nu îmi permite să îmi folosesc corzile vocale pentru a cânta aşa cum sunt obişnuită".

Într-un interviu acordat în aprilie revistei Vogue France, ea a declarat că face terapie fizică şi vocală de cinci ori pe săptămână. Ea a recunoscut sentimente de disperare, dar a afirmat, de asemenea, că încearcă să lucreze din nou pentru o carieră de cântăreaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Entertainment » "Chiar dacă va trebui să mă târăsc, o voi face!". Celine Dion anunţă că se va întoarce pe scenă, în ciuda bolii grave