Antena Meniu Search
x

Video Colecţie impresionantă de pălării prezentată la Castelul Corvinilor din Hunedoara

Spectacol inedit la Castelul Corvinilor din Hunedoara. Turiştii s-au putut bucura de o prezentare de modă de excepţie, dar au putut învăţa şi tango din demonstraţiile dansatorilor profesionişti.

de Redactia Observator

la 26.09.2021, 09:46

Vezi și

Iubitorii de artă vestimentară şi accesorii s-au reunit la Castelul Corvinilor din Hunedoara. Prezentarea colecţiei de pălării a unei creatoare din Deva a atras şi nume consacrate din lumea modei din Capitală.

Gabriela Arion, creatoare pălării: Cu ajutorul multor colaboratori am reuşit să facem acest eveniment, sper că a fost o reuşită şi dupa cum vad ca exista interes ne gandim sa repetam si la anul. 

Turist: A fost minunat, totul a fost superb, nu am mai fost niciodată la un astfel de festival, am rămas profund impresionată.

Pe lângă pălăriile inedite, cei prezenţi au putut urmări şi câteva demonstraţii de tango. 

Pe acelaşi subiect

Alexandru Gruian, organizator: A fost un eveniment pe care l-am programat de mult, ne bucurăm că este altceva, ne bucurăm că Hunedoara poate găzdui la un asemenea nivel prezentări de modă şi tot ce mai urmează.

Turist: Este întotdeauna un prilej foarte bun de a intra în această atmosferă a tangoului. Este minunată atmosfera şi ne lipsea! 

Turist: Nu am mai fost la o asemenea prezentare, e frumos, îmi place!

Autorităţile din Hunedoara, care au în administrare domeniul, spun că organizează permanent astfel de evenimente, pentru a-i surprinde pe turiştii care vin la Castelul Corvinilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Colecţie impresionantă de pălării prezentată la Castelul Corvinilor din Hunedoara