Antena Meniu Search
x

Video Comediantul Dave Chappelle, atacat pe scenă cu un cuțit și un pistol fals. În ajutor i-a sărit Chris Rock, cel pălmuit de Will Smith

Dave Chappelle, celebrul actor de stand-up comedy din Statele Unite ale Americii, a fost atacat pe scenă. Agresorul, un bărbat înarmat cu un cuţit şi un pistol fals, a fost pus la pământ imediat de gărzile corp ale actorului.

de Redactia Observator

la 04.05.2022, 18:52

Vezi și

Printre cei care au sărit în ajutorul lui Dave a fost şi colegul de breaslă Jamie Foxx, care se afla în culise. Pe scenă a urcat ulterior şi Chris Rock, care a făcut haz de necaz şi a întrebat dacă atacatorul era cumva Will Smith. 

Agresorul a fost transportat la spital cu o fractură la braţ după ce a fost bruscat de bodyguarzi. Dave Chapelle, care a fost în ultima vreme în centrul unor controverse după ce a făcut glume despre curentul corectitudinii politice şi a inechităţilor generate de persoanele transgender în sport, nu a fost rănit. 

Poliţia a confirmat pentru ABC7 că a intervenit la Hollywood Bowl în jurul orei 22.30 pentru a răspunde unui incident. Aceeaşi sursă a anunţat că un bărbat înarmat cu un pistol şi un cuţit a fost arestat. 

Bătaia costă scump la Hollywood. Will Smith, sancționat pentru palma dată lui Chris Rock

Pe acelaşi subiect

Will Smith nu mai poate participa la Premiile Oscar în următorii 10 ani. Consiliul de administrație al Academiei de Arte și Științe Cinematografice, care organizează Premiile Oscar, a anunțat decizia după ce s-a reunit pentru a discuta eventualele sancțiuni, în urma incidentului în care a fost implicat Will Smith. 

Actorul, în vârstă de 53 de ani, a demisionat deja din calitatea de membru al Academiei, renunțând la drepturile de vot, și a declarat înainte de audierea disciplinară că va accepta orice consecință. Consiliul trebuia să se întrunească pe 18 aprilie, dar a grăbit procesul pentru a trata incidentul "în timp util", după demisia actorului, a transmis Sky News.

Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock, la gala Oscar, după o glumă făcută despre soția sa

Gala Premiilor Oscar şi-a recăpătat întreaga strălucire, după doi ani marcaţi de restricţiile impuse de pandemie. Will Smith a fost distins cu premiul pentru rol principal, dar va rămâne, probabil, în istoria Oscarului.

Cel mai ciudat moment al galei s-a petrecut înainte de pauză: Will Smith a venit din public pe scenă şi l-a pălmuit pe Chris Rock, care făcuse o glumă deplasată despre soţia sa. Unii au putut crede că incidentul fusese regizat, dar era cât se poate de spontan. 

În pauză, Denzel Washington s-a străduit să-l calmeze pe Smith. Iar în partea a doua, acesta a urcat din nou pe scenă, de data aceasta pentru primul său Oscar: trofeul celui mai bun actor, pentru "King Richard". Cu lacrimi în ochi, el a cerut iertare pentru gestul său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Comediantul Dave Chappelle, atacat pe scenă cu un cuțit și un pistol fals. În ajutor i-a sărit Chris Rock, cel pălmuit de Will Smith