Antena Meniu Search
x

Video "Te provoc să arunci cu ceva în mine şi te omor!" Adele i-a mustrat pe cei care vin la concerte cu intenţii rele. Mai mulţi artişti au fost loviţi de oameni din public

Adele s-a pronunţat împotriva tendinţei tot mai pronunţate în rândul persoanelor de la concerte, care aruncă în muzicienii de pe scenă cu diverse obiecte, scrie The Guardian. Artista a transmis un mesaj dur, în timpul unui spectacol "Weekends With Adele" de la Caesars Palace, în Las Vegas: "Te provoc să arunci cu ceva în mine şi te omor".

de Redactia Observator

la 05.07.2023, 10:29

Adele, mesaj dur pentru fani
Adele, mesaj dur pentru fani - Captură video Twitter

Adele le-a cerut fanilor să nu mai arunce cu obiecte în muzicieni, după incidente la concertele Pink, Kelsea Ballerini, Bebe Rexha şi Ava Max. "Aţi observat cum oamenii cam uită de etichetă la spectacole? Oamenii aruncă mizerii pe scenă, i-aţi văzut?", a spus ea. "Vă provoc! Te provoc să arunci cu ceva în mine şi te omor", a adăugat artista.

După ce a aruncat cu un tricou în mulţime, ea a glumit: "Nu mai aruncaţi cu lucruri în artist... M-am întâlnit cu oamenii ăştia. Aceşti oameni şi-au pierdut minţile".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Artişti agresaţi pe scenă, la concert

Pe acelaşi subiect

Săptămâna trecută, Pink a întrerupt un spectacol la Londra pentru a se adresa unui fan care a aruncat pe scenă o pungă cu cenuşa mamei ei. "Asta e mama ta?", întreabă cântăreaţa americană. "Nu ştiu ce să simt în legătură cu asta".

Tot săptămâna trecută, cântăreaţa americană de country-pop Kelsea Ballerini a fost lovită în faţă de un obiect în timpul unui spectacol în Idaho, relatează news.ro. "Dacă vreodată nu vă simţiţi în siguranţă, vă rog să anunţaţi pe cineva din jurul vostru", a spus Ballerini pe scenă după incident. 

Bebe Rexha, lovită cu un telefon aruncat din mulţime

Luna trecută, cântăreaţa de muzică pop Bebe Rexha a fost lovită în faţă de un telefon aruncat de un spectator la un concert din New York, gest care i-a provocat răni la un ochi. Un bărbat în vârstă de 27 de ani a fost ulterior arestat şi acuzat de agresiune.

O zi mai târziu, o persoană a alergat pe scenă în timpul unui concert susţinut de Ava Max din Los Angeles, lovind-o peste faţă pe cântăreaţă atât de tare încât "i-a zgâriat interiorul ochiului", potrivit mesajului ei pe Twitter. Anul trecut, Steve Lacy a distrus un iPhone aruncat de un fan pe scenă, în timp ce Lady Gaga a fost ţinta unui spectator care a aruncat cu o păpuşă în timp ce cânta la Toronto.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Entertainment » "Te provoc să arunci cu ceva în mine şi te omor!" Adele i-a mustrat pe cei care vin la concerte cu intenţii rele. Mai mulţi artişti au fost loviţi de oameni din public