Antena Meniu Search
x

Video DJ Nicky Romero, despre experienţele trăite în România, la Saga Festival: "Sunt foarte fericit că m-am întors"

A fost a doua noapte de distracţie la Saga Festival, în Bucureşti. Învăluiţi în sunete antrenante şi lumini, mii de tineri s-au dezlănţuit, iar atmosfera a devenit în scurt timp incendiară. Nicky Romero a ridicat mulţimea în aer şi a povestit pentru Observator experienţa trăită de fiecare dată în România.

de Alexandra Bucuroiu

la 12.09.2021, 09:44

Vezi și
  • Saga Festival ar urma să se încheie duminică seara.

Nicky Romero a fost unul dintre cei mai aşteptaţi artişti de la festival. Cu mâinile în aer, plini de energie, tinerii s-au lăsat duşi de val pe muzica lui. 

Nicky Romero, DJ: Sunt foarte fericit că mă întorc la SAGA! Am fost de multe, multe ori în România. Ultima dată când am fost aici a fost acum doi ani, cred că în 2019, chiar înainte de lockdown şi am amintiri foarte frumoase de aici. 

DJ-ul ne-a vorbit despre experinţa pe care a trăit-o de fiecare dată în România

Nicky Romero, DJ: De câte ori am lucrat aici, din câte pot spune, oamenii sunt foarte interesaţi de muzica electronică, oamenii cântă la unison melodiile pe care le pun.

Pe acelaşi subiect

Saga Festival se încheie duminică seara

A fost a doua noapte de festival pe platforma companiei aerospaţiale Romaero, iar mii de iubitori ai muzicii electronice au dansat până la epuizare. O experienţă unică, pe care nu o vor uita prea curând. Fanii au fluturat steagurile în faţa artiştilor. 

Inclusiv fanii veniţi din străinătate au fost impresionaţi de România: "Îmi plac locul, mâncarea, oamenii şi muzica. Totul este perfect". 

Festivalul Saga continuă şi în această seară, când pe scenă vor urca Robin Schulz, Alan Walker, Vini Vici, Antonia şi mulţi alţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Entertainment » DJ Nicky Romero, despre experienţele trăite în România, la Saga Festival: "Sunt foarte fericit că m-am întors"