Antena Meniu Search
x

Video Două festivaluri, un singur weekend. Concurenţă la distracţie între Bucureşti şi Cluj

După o lungă pauză, în sfârşit se deschide sezonul festivalurilor. E chiar înghesuială de evenimente pe metru pătrat şi... pe weekend, de nu mai ştii la care să mergi. La începutul lunii septembrie, vor fi două festivaluri mari. Unul la Cluj şi, în premieră, unul la Bucureşti. Concurenţa va fi strânsă, iar unii iubitori de festivaluri au de făcut o alegere imposibilă

De Andreea Milea la 13.06.2021, 14:40
Vezi și

"Suntem cu adevărat împreună! Să reaprindem magia încă o dată!" "Imaginează-ţi o lume nouă, în viitorul apropiat. O lume în care putem fi din nou împreună!"  Festivalul soseşte în Bucureşti în septembrie. 

Untold la Cluj şi Saga la Bucureşti. Sunt cele două mari festivaluri care au fost programate în aceeaşi perioadă de la începutul lunii septembrie. În timp ce unii bucureşteni s-au obişnuit cu drumul până la Cluj, alţii se reorientează. 

- "Cred că cel din Bucureşti. 

- De ce? E mai aproape Bucureştiul, într-adevăr. 

Pe acelaşi subiect

- E lung drumul până la Cluj? Este foarte lung si mai ales cu trenul este infernal. 

- Ce alegeţi? Bucureşti că e mai aproape de casă".

Două festivaluri, un singur weeekend

Primul programat a fost festivalul din Capitală, de pe 10 până pe 12 septembrie, iar cel din Cluj şi-a stabilit datele între 9 şi 12 septembrie. 

Coincidenţă sau nu, organizatorii spun că nu au urmărit să se suprapună. 

Edi Chereji, organizator festival UNTOLD: "Noi cu evenimentele din Europa suntem într-o competiţie. + 8.00 Am fost atenţi să nu mai fie în acelaşi timp cu noi".

Allan Hardenberg - organizator festival SAGA:  "Am fost surprins! Era nevoie de două mari festivaluri în acelaşi weekend. De unde sunt eu, avem 800 festivaluri in 4 luni. Cred că dacă ai un produs de calitate, oamenii vor veni la festivalul tău". 

Cât despre reguli... Festivalul din Capitală va avea loc în parcul Izvor. Pot participa maximum 1.000 de persoane, dacă sunt vaccinate, ori testate pcr sau rapid sau dacă au trecut prin boală in ultimele 90 de zile. Poate fi depăşită limita de o mie dacă toate persoanele din public sunt vaccinate. În ambele cazuri, se va purta mască de protecţie. 

La festivalul din Cluj s-au cumpărat, până acum, 56 de mii de abonamente. Sunt aşteptaţi 200 de artişti care vor performa pe 10 scene. Festivalul din Capitală are 7 scene, dar şi altele secrete pe care cei 30.000 de spectatori le vor descoperi. La Bucureşti vor veni peste 50 de artişti cunoscuţi. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Entertainment » Două festivaluri, un singur weekend. Concurenţă la distracţie între Bucureşti şi Cluj