Antena Meniu Search
x

Electric Castle 2023. The Chemical Brothers, al doilea headliner care anulează show-ul de la Bonţida. Care este motivul

Electric Castle 2023. Trupa The Chemical Brothers şi-a anulat concertul care trebuia să aibă loc în această seară la Bonţida. Tom Rowlands, unul dintre membrii trupei, a anunţat că are o infecţie la ureche şi, din această cauză, medicii nu îi dau voie să călătorească cu avionul sau să fie expus la niveluri ridicate de muzică. 

de Redactia Observator

la 21.07.2023, 10:09

Electric Castle 2023. The Chemical Brothers, al doilea headliner care anulează show-ul de la Bonţida. Care este motivul
Electric Castle 2023. The Chemical Brothers, al doilea headliner care anulează show-ul de la Bonţida. Care este motivul - Profimedia/Instagram

"Suntem dezamăgiţi să vă informăm că The Chemical Brothers nu ni se va putea alătura în această seară, din cauza unui membru care a dezvoltat o infecție la ureche după cele mai recente spectacole ale trupei, ceea ce înseamnă că nu poate zbura sau nu poate fi expus la muzică tare la ordinul medicilor. Îi dorim o recuperare rapidă și completă și facem tot posibilul pentru a găsi un înlocuitor potrivit, în ciuda constrângerilor de timp", au transmis reprezentanţii Electric Castle. 

Toate biletele de vineri neutilizate vor primi o rambursare după festival. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Nici Peggy Gou nu va mai veni la Electric Castle 2023

Nici Peggy Gou nu va mai mixa în această noapte la Electric Castle. Organizatorii au ținut să anunțe oamenii că "această schimbare a formației este în afara controlului" stabilit și că încearcă pe cât de repede posibil să găsească un înlocuitor pe placul fanilor. 

Artista a postat un mesaj pe Instagram pentru fanii ei, la scurt timp după ce Electric Castle a anunțat că aceasta nu va mai ajunge în România.

"Hei prieteni, îmi pare atât de rău să anunț că nu voi mai ajunge la Electric Castle mâine. Echipa mea și cu mine am încercat din răsputeri să rezolvăm dar s-a dovedit a fi imposibil. Lucrăm deja la o la o nouă dată pentru România, curând, și sper să vă văd pe toți acolo. Cu dragoste, PG", a scris artista pe contul ei de Instagram.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Electric Castle 2023. The Chemical Brothers, al doilea headliner care anulează show-ul de la Bonţida. Care este motivul